מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלוורה רפואיתדיקלה17/07/2008
ראיתי שהמלצת למרוח על הפנים אלווה רפואית (גם לעור שמן). רציתי לדעת מה זה בדיוק? איך מבדילים בינה לבין אלוורה רגילה? ביקשתי בבית מרקחת והביאו לי אלווה פורטה של ד"ר מלמד. אשמח אם תגידו לי אם זה בסדר ,ואם לא אפה אפשר להשיג ואיך לזהות. תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלוורה
איה הוד17/07/2008שלום פיסקוש,
יש המון מוצרי אלוורה בשוק...יש אפילו משחת אגיסטן עם אלוורה לפטריות (ומי שיעיז לקרוא את השורות הקטנות על המוצר הזה יראה שכתוב: "חומרים לא פעילים: אלוורה")
אלוורה היא דבר חי המכיל חומרים פעילים.
האלוורה (הירוקה בדרך כלל) שאתה מוצא בבתי מרקחת וסופרים היא לא אלוורה פעילה גם אם כתוב עליה "פורטה".
ישנה עוד בעיה - ג'ל אלוורה אמיתי ופעיל (שצבעו שקוף) הוא חומר שמתחמצן צ'יק צ'ק. ולכן, כאשר רוכשים אלוורה ורוצים שהיא תתן אפקט טיפולי רצוי לרכוש אלוורה שהיא גם פעילה וגם מיוצבת - כלומר שלא מתחמצנת.
עד כמה שידוע לי, אלוורה אמיתית לא ניתן להשיג בחנויות אלא רק ממטפלים ורופאים פרטיים.
אשמח להמליץ...
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוורה
שירי חבקין18/07/2008שלום רב פיסקוש
התכוונתי לאלוורה של י.ד.שלוס כיוון שבמקרה משמשת אותי באופן אישי.
ניתן להשיג אצל שלוס בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב.
לשאלתך, גם האלוורה של דר' מלומד מצוינת ומכילה
אחוז גבוה של אלוורה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
דיקלה20/07/2008אז הבנתי שזה פחות או יותר בסדר...למרות שעדיין לא ברור לי על מה להסתכל מבחינת החומרים במידה ויוצא לי להחליף חברה. אין בעיה לקנות משהו יותר טוב באופן פרטי רק שזה בד"כ נראה לי יותר מסובך. אז לבנתיים הבנתי שזה בסדר ואני יכולה להשמש בזה, איך שהבנתי אפשר למרוח את זה על הפנים, נכון? אם יש לכם הצעה יותר טובה לפעם הבאה שיגמר לי או שאני יצטרך דברים טבעיים אחרים אשמח לשמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)