הקדמת מחזור

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הקדמת מחזור
    בת חן
    22/07/2008

אם יש איזה שהיא תרופת סבתא להקדמת מחזור, אנחנו יוצאים לנופש ביום א' הקרוב והמחזור של הבת שלי בת 14.5 מאחר והיא בלחץ היסטורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקדמת מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקדמת מחזור

איה הוד
    22/07/2008

הי בת חן,<br /><br />מחזור בחופשה זה לא דבר רע!!!<br /><br />הבעיה היא שככה חינכו אותנו לחשוב.<br />חינכו אותנו לחשוב שמחזור זה דבר רע, מגביל, גורם לאי נוחות, מלכלך וכו'...<br />תארי לך מה היה קורה אם היינו משדרים לילדות שלנו מגיל צעיר כמה מחזור זה דבר נפלא שמחכים לו כל חודש, שהוא לא מגביל בכלום (תודה לאל אנחנו בשנות ה 2000 ויש לנו טמפונים שאפשר אפילו לשחות איתם בזמן מחזור!)....<br />אם העיה היא כאבים - נגד זה יש המון מה לעשות גם באופן טבעי.<br /><br />ישנו מוצר בשם "מאקה לאישה" - מדהים!<br />אם המחזור של בתך מאחר המוצר הזה יכול לסייע רבות.<br />אך אין שום דרך לקבוע זמנים ולומר למחזור מתי להופיע....<br />המוצר אמור לזרזר מאוד וביעילות את בוא המחזור.<br /><br />תוכלי לקרוא עליו באינטרנט.<br />חזרי לספר לנו מה קרה.... :-)<br />

נ.ב
    לחץ זה מתכון בטוח לאיחור מחזור.
    אז רצוי להרגיע אותה קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי עד מחזור

מריה
    18/07/2010

היי אני עד יומים בת 14 ועדיין לא קיבלתי מחזור העם המצב חמור??
    אמא שלי ואחותה של אמא שלי קיבלו בגיל 12 וסבתא רבה שלי ב16 האם יש תרופת סבתא
    כולשיהי או תרופה שמאפשרת להקדים את המחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא מגיע

איה הוד
    19/07/2010

הי מריה,

אל תהי בלחץ.
    אני מכירה המון בנות שקיבלו בגיל 15-16
    אין צורך למהר :-)
    אם אינך סובלת מתת משקל או בעיה בריאותית כלשהי אז אין לך מקום לדאגה.

הרבה בריאות
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו