העשרת התפריט בברזל

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• העשרת התפריט בברזל
    נועה
    27/07/2008

היי שוב, שתי שאלות: 1. מהם דגני הבוקר המומליצים ביותר מבחינת העשרת התפריט בברזל? 2. האם בפסטרמה מחזה הודו דל שומן יש ברזל? אני לא אוכלת בשר אבל יכולה לנסות להחביא את הפסטרמה בלחם. שוב תודה נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העשרת התפריט בברזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל

איה הוד
    27/07/2008

הי נועה,

אני אישית, כנטורופתית, ממש ממש לא מעריכה את דגני הבוקר שיש מי שממש סוגד להם מאחר והם נחשבים מזון בריאות המועשר בהמון ויטמינים ומינרלים.

למה?
    מאחר ודגני בוקר זה מזון מתועש, שעבר עיבוד רב, הוא רחוק מלהיות טבעי ונטול בעיות ותוסיפי על כך שבדרך כלל הם מגיעים עם תוספת חלב!!!
    יש רבים שמדווחים שרק לאחר הורדת דגני הבוקר מהתפריט נפתרה להם בעיית הגזים או כאבי הבטן והנפיחות.

אני ממש לא חושבת שצריך בשר בשביל ברזל - ובטח שלא פסטרמה (מה יכול להיות יותר מעובד מזה עם כל חומרים השימור שיש בפנים)
    זה מיתוס עתיק יומין שברזל אפשר לקבל רק מבשר.
    יש לי מטופלים שהם צמחונים שנים רבות מאוד וברזל לא חסר להם, ויש לי מטופלים שהשם השני שלהם הוא "קניבליים" מרוב שהם אוכלים רק בשר והם סובלים מאנמיה - וכאן נכנס נושא הספיגה.

באהבה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו