אורטיקריה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה
    מירי פז
    03/08/2008

שלום האם יש טיפול באורטיקריה חוץ מקורטיזון וכל הרעל שנותנים ההזרקה אשמח לשמוע על טיפול תודה תברכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה

שירי חבקין
    03/08/2008

כמו תמיד במקרים של תופעות אלרגיות
    ומחלות שמקורן תגובה אלרגית, ההמלצה הגורפת
    הינה טיפול עמוק כגון דיקור סיני ותזונה
    או טיפול הומאופטי קלאסי.
    כל המשחות והטיפולים המונעים הינם
    בבחינת כיבוי שריפות...
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה

איה הוד
    04/08/2008

שלום מירי,

אני חושבת שזה יענה על שאלותייך:

סיפור מקרה מהקליניקה שלי: אורטיקריה

פנינה (שם בדוי) הגיעה אלי לאחר ששמעה הרצאה שלי בנושא "נטורופתיה – לחיות ולאכול בריא". כשהיא הגיעה היא תיארה מצב בלתי נסבל של אורטיקריה בכל הגוף. על הידיים, הרגליים, הבטן, הגב, המפשעות, בתי השחי, הצוואר...

למי מכם שאינו יודע מהי אורטיקריה – מדובר על פריחה אדמדמה מאוד מגרדת על העור שיכולה להופיע בכל מיני צורות, ולעיתים היא נראית כמו שלפוחיות ורודות המכסות משטחים על העור.

פנינה סבלה מאורטיקריה הרבה מאוד שנים, היא לא זכרה את עצמה בלי הפריחה המגרדת הזאת.

היו תקופות בהן הטיפול הקונבנציונלי הקל במעט, אך היו רגעים בהם היא טיפסה על הקירות ובעלה היה צריך לעזור לה לגרד בגב. לילות שלמים פנינה לא ישנה רק בגלל הגרד.

פנינה הגיעה אלי אחרי שניסתה באמת כל דבר אפשרי – חלק עזר קצת וחלק לא עזר בכלל, אבל בסופו של דבר האורטיקריה נשארה שם ברקע תמיד.

לאחר תשאול נרחב החלטתי על כיוון טיפול שישלב טיפול חיצוני מקומי להרגעת הגרד, יחד עם טיפול מבפנים.

הדבר הראשון שנתתי לה היה דיאטת אורז על מנת לערוך ניקוי רעלים רציני מהגוף, ועל מנת להסיר לחלוטין כל אופציה למזון שיכול היה לגרום לאיזושהי תגובה

אלרגית. בנוסף, נתתי לפנינה לשתות ג'ל אלוורה מיוחד לשתייה עם פורמולת צמחי מרפא לניקוי הגוף, לתמיכה, הזנה ולחיזוק חיסוני יחד עם משחה מיוחדת להרגעה חיצונית.

אחרי שבועיים אני מקבלת טלפון: "האורטיקריה נעלמה כלא היתה לחלוטין! ...."אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה העור שלי היה חלק ורגוע ככה....אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הרגשתי כל כך נקייה וישנה שנת ישרים..."

האמת, גם אני התרגשתי! גם מהעובדה שפעם אחרי פעם אני מוכיחה לעצמי ולאחרים מחדש, שיש קשר הדוק בין מה שאנחנו אוכלים לבין המחלות מהן אנו סובלים, וגם כי נוכחתי שוב עד כמה חזק כוחם של הצמחים לקצר תהליכים, לזרז ריפוי ולסייע ולתמוך בכל התהליך הזה. אפילו אני לא האמנתי שייקח רק שבועיים לאורטיקריה של שנים רבות להעלם.

לאחר 3 חודשים פנינה אימצה כבר את דרך החיים הבריאה, את התזונה שהרכבתי לה. היא לא רעבה, לא עייפה ומרגישה נפלא.

יאמר לזכותה, שבזמן דיאטת האורז, כוח הרצון שלה היה כל כך חזק, שביום הולדתה, במקום להתפתות לחגיגה עם כיבודים, אוכל ועוגה, פנינה הזמינה את בעלה המקסים לחגוג איתה יום הולדת בישיבה על שמיכת פיקה מול הים עם אורז וכוס תה.

אישה מדהימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה

ל
    12/07/2009

שלום איה שמי הוא ל ואני בן 16 וחצי ואני חולה באורטקריה כבר 5 שנים, היא החלה מאז שאבי ניפטר ניסנו בהתחלה טיפולים פסיכולוגיים אבל זאת לא הייתה הבעיה נסינו ללכת לרופא הומופוב (רופא שמתמחה בטיפולים מהטבע) וזה לא עזר הדבר היחידי שעוזר לי הוא התרופה פרימניזון שזה בעצם אסטרואידים ואסור להשתמש בו יום יום , חשבתי אולי תוכלי להגיב לי באמייל הזה [email protected] ולכתוב לי גם תפריט כלשהו שיעזור לי במידה ואני אלרגי לאוכל כלשהו נסי להגיב במהרה האלרגיה ממש מציקה לי.
    בתודה ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה

איה הוד
    14/07/2009

שלום ל

לצערי הטיפול באורטיקריה הוא קשה בגלל שבהתחלה צריך לוותר על הרבה מאוד מזונות וצריך להקפיד לקחת את התרופות הטבעיות 3 פעמים ביום בהתמדה לאורך 3 חודשים לפחות - זה מצריך המון כוח רצון ולכן זה לא פשוט כלל.

בעיות עור, בעיקר על רקע נפשי, הן מורכבות מאוד ולכן לצערי הרב לא אוכל לתת לך פתרון כאן בפורום.

אני יכולה לעודד אותך ולספר לך שהיתה לי מטופלת שסבלה מאורטיקריה הרבה מאוד שנים והצלחתי לשפר את מצבה באופן דרמטי - אבל היתה לה היענות מאוד חזקה לטיפול וגם הרבה סבלנות.

הסטרואידים שאתה מקבל לא רק שלא יפתרו את הבעיה אלא אף יחמירו אותה בעתיד. הם עוזרים רק באופן זמני אבל אח"כ עלולה להיות התפרצות חזקה יותר כי הסטרואידים מדחיקים את הסימפטום פנימה ולא באמת מטפלים בבעיה.

אני חושבת שלא צריך להיות קיצוניים - אפשר לגשת לנטורופתית שתנחה אותך ואולי אפילו תתאים לך תוכנית לניקוי רעלים לטיפול באורטיקריה ובמקביל מידי פעם אם ממש תזדקק תוכל להמשיך עם הטיפול של הרופא.

מקווה שעזרתי
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו