מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה..לגבי שבר ברגלYM09/08/2008
שלום רב לא מזמן שברתי את הרגל בחלק שנמצא מעל האצבעות שמו לי גבס ואמרו לי רק לנוח במשך חודש אז השאלה שלי היא האם אני יכול לזרז את איחוי השבר יותר מהר כלומר לאכול או לשתות מאכלים ספציפיים או לשתות כמויות גדולות של חלב כדי שהשבר יתאחה יותר מהר.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחוי שברים
איה הוד10/08/2008התשובה היא חד משמעית כן!
ישנם צמחי מרפא מדהימים למטרה זו...
נ.ב
וחס וחלילה לא לשתות יותר חלב!!!
חלב גורם למצב ההפוך - ישנו אפילו מחקר בנושא:
"הציבור מאמין כי חלב מונע אוסטאופורוסיס, אולם מחקרים קליניים מוכיחים ההיפך. "מחקר האחיות" של אוניברסיטת הרווארד, שעקב אחרי יותר מ 75,000 נשים במשך 12 שנים, הראה כי אין לצריכת חלב מוגברת כל יכולת הגנה מפני סכנת שברים. למעשה, צריכת סידן מוגברת ממקורות חלביים מקושרת לעלייה בסיכון לשברים. מחקר אוסטרלי הגיע לאותן תוצאות. גם מחקרים נוספים מצאו כי אין לסידן שמקורו בחלב יכולת להגן על העצמות."
רפואה מהירה ושלמה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחוי שברים
שירי חבקין11/08/2008מסכימה עם איה לגבי תרמית החלב
תוכל לקרוא על כך בספר : שוטי החלב
אפשר לקחת ארניקה הומאופטית לזירוז ההחלמה
בקש את המינון 30 C מהרוקח
יש למצוץ מספר גלובולים מתחת הלשון כל כמה שעות
בדרך כלל הארניקה עושה את העבודה, מונעת שטפי דם
ומזרזת את ההחלמה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)