טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת דיי הרבה מדלקות וחיידקים בגרון ,
חלק אמרו לי לשתות כף של דבש פעם ביום חלק אמרו לי לשתות קולה
חלק אמרו ככה וחלק אמרו ככה ..
רציתי לשאול את דעתך מה אני יכולה לעשות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכל טוב ויפה רק הבעיה היא שכל מה שנאמר לך מטפל רק בסימפטום ולא בגורם לבעיה. מעבר לגרגור מי מחל או חליטת קמומיל שטובים מאוד מאוד לדלקות גרון, רצוי לגשת לטיפול נטורופתי כדי לבדוק מדוע מערכת החיסון של כל כך חלשה, מדוע דווקא הגרון הוא הנקודה הרגישה אצלך (גרון קשור הרבה פעמים לתקשורת שלנו עם העולם ואנשים)... ברגע שבעיה חוזרת על עצמה, זה מצביע על כך שמשהו פנימי יצא מאיזון. יכול להיות שקיבלת הרבה אנטיביוטיקה שבמקום לטפל בדלקות גרון רק גרמה להן להפוך להיות כרוניות.....
שווה טיפול :-) איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רינת שלום רב נסי לגרגר ולבלוע מיצוי של פרופוליס שהינו האנטיביוטיקה הטבעית מתוצרת הדבורים. בדרך כלל פרופוליס , כשלוקחים אותו מוקדים, יכול למנוע שימוש באנטיביוטיקה ולרפא דלקות בשלבים המוקדמים שלהן. בעיקר בגרון. 20 טיפות ברבע כוס מים פושרים פעמיים ביום או לפי מה שהיצרן ממליץ. בהצלחה שירי