מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עודף רוק בפה בהריון צעירליאת25/08/2008
שלום לכולם אני בחודש השני וחצי להריוני ואני סובלת בנוסף לבחילות רוב היום, גם מעודף רוק עד כדי כך שזה מתיש ומתסכל כל היום ועד הלילה לירוק לתוך מגבת או לנייר טוואלט, כל לגימה שאני שותה של מים אני מוציאה אותו ברוק, מימה זה נובע ?והאם זה יפסיק מתישהו? ואם יש תרופת סבתא לעזרה חוץ ממסטיקים כי גם מהם אני ניגעלת ולא יכולה להכניס לפה כי זה יגרום לי לבחילה. תודה רבה אשמח לכל לעזרה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עודף רוק
איה הוד25/08/2008הי ליאת,
אני עונה לך למרות שעדיין אין לי תשובה כדי שלא תחשבי שאני מתעלמת משאלתך :-)
עודף רוק היא לא תופעה שכיחה בהריון עד כמה שידוע לי, ולכן לא יצא לי להתוודא לתופעה ולסייע בה.
אני מנסה לברר לך ...
אחזור עם תשובה בהקדם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך יקירה אשמח לכל תשובה
ליאת25/08/2008ולכל עזרה, אני נואשת ומותשת :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה יעודד אותך
אלמה26/08/2008גם אני סבלתי מהתופעה ה"מהממת" הזאת בכל שלושת ההריונות שלי ,(ממה שהרופא הסביר לי ייצור מוגבר של רוק נגרם כתגובה של הגוף לעודף חומצה שהקיבה מייצרת - זה מה שגם מגביר את הבחילות)לצערי כל מה שניסיתי לא ממש עזר אך בשלושת ההריונות ברגע שעברו הבחילות (בסביבות שבוע 16) התופעה הנ"ל נעלמה לחלוטין! יש למה לחכות. תהיי חזקה זה עובר. יום בהיר אחד את מתעוררת בבוקר וכל הבחילות והריור פשוט נעלמים.תהיי חזקה וסבלנית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמה תודה יקרה בהחלט עודדת אותי
ליאת26/08/2008ונתת לי תיקווה שזה יעבור בהקדם תודה לך, אני אמתין בסבלנות למרות הסבל הכרוך בזה, אין מה לעשות... אבל עכשיו אני יודעת מימך שזה עובר זה מחזק אותי... תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עודף רוק....
איה הוד26/08/2008ליאת מקסימה,
אלמה קצת הקדימה אותי אבל היא נתנה לך את התשובה שרציתי לתת לך :-)
(תודה אלמה)
זה באמת קשור לעודף חומציות שעולה מהקיבה ולאו דווקא עניין הרוק.
ההמלצות הן הרבה ארוחות תכופות וקטנות. דגנים מלאים, חלבונים, דברים מאד בסיסיים.
אני אביא לך מאמר נחמד שיכול לעזור בהמשך היום....
יש למה לצפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איה על העזרה אשמח למאמר :-)
ליאת26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאמר
איה הוד26/08/2008הי ליאת,
המאמר מתייחס לבחילות בעיקר והוא נכתב על ידי ורד לב שהיא נטורופתית מקסימה ....
[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4613' id='link']http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4613[/a]
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה לך יקירה אשמח לכל תשובה - תגובה
איה הוד18/11/2010הקדימו אותי יפה.
אני יכולה להמליץ לך לנסות לשתות מים ולימון ולראות האם זה מקל טיפה מאחר ולימון יוצר תגובה בסיסית בגוף (למרות היותו חמוץ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף רוק
מירי17/11/2010כל מה שתארת עובר עליי בדיוק!!!!!!!!...שיגמר כבר השאלה אם זה יגמר????? או שאסחוב את זה עד הסוף? אני בשבוע 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לבחילות
יגאל18/11/2010תמר הינדי ,ביו משתמשים בזה במקסיקו כנגד בחילות בהריון
זה חמוץ וטעים ויש בחנויות טבע.
משרים כף במים ללילה או מבשלים כמה דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענו לי על סף ייאוש!!!!!
מירי07/12/2010כמו ההודעה שצוינה לעיל גם אני סובלת מתופעת רוק מזעזעת במיוחד!
מעניין אותי לדעת אם נגמרה לך תופעת הרוק אני עוברת את זה ממש עכשיו שבוע 15 ועדיין לא רואה את הסוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף רוק בהריון
ענת15/12/2010אוי זה נורא! אני בשבוע ה-12 ובמקום לראות את הסוף אני יורקת כמו איזה אלפקה יום ולילה ומקיעה את עודף הרוק פעמיים ביום. זה הריון שני ובהריון ראשון היו לי רק בחילות בלי רוק מזעזע. האם יש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
יאיר23/12/2010אמנם לא הייתי בהיריון אבל שווה לנסות כי זה יכול לעזור:
לאכול כמה חתיכות קטנות של בננה לא בשלה!!!!
מייבש את הפה מובטח לך!
בהצלחה ואנא עדכני אם עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)