מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמים בפניםאמא של יוסי27/08/2008
שלום, יש לי כתמים על הפנים , נמשים, וגם שחור מתחת לעיניים.. איך אפשר להיפטר מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לשירי :-)
איה הוד27/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מהתייחסות משירי
אמא של יוסי28/08/2008.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנמשים
שירי חבקין28/08/2008אמא של יוסי היקרה
ישנם מספר תכשירים טבעיים לטיפול
בפיגמנטציה.
חפשי את שמן הרוזהיפ שידוע כמטפל
בו זמנית בפגמים, כתמים, צלקות וגם
קמטים בשל יכולתו לחדש את תאי העור.
והצמח הנוסף הוא קלנדולה-ציפורני חתול
שמסייע להבהרת כתמים באופן טבעי.
תוכלי להכין חליטה חזקה מהקלנדולה
ולשטוף את הפנים פעמיים ביום ולאחר מכן
למרוח משחה המכילה את הצמח.
באם תרצי יש לי גם סבון להבהרת כתמים
שמכיל את הצמח. תוכלי לכתוב לי למייל הפרטי
[email protected]
ואחרון חביב להכין מידי שבוע מסיכת חימר
ולישון איתה כל הלילה. בבוקר למרוח את
המשחה או את שמן הרוזהיפ.
בקשר לשחור מתחת לעיניים אני יודעת שזה
גם קשור לכליות ומומלץ לשתות הרבה מים
ולהפחית לגמרי שתיית אלכוהול וקפאין.
כמו כן אפשר לשים על המקום קומפרסים מחליטת קמומיל
בהצלחה
שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך עוד שאלה..
אמא של יוסי28/08/2008האם אני צריכה לערבב שמן הרוזהיפ והקלנדולה ביחד ואז למרוח על הפנים?? על איזה משחה את מתכוונת המכילה את הצמח?? כמה פחות או יותר המחירים של השמן הרוזהיפ , הקלנדולה , והמשחה , והחימה הירוק?? תודה רבה לך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לשירי
אמא של יוסי02/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)