עזרה!!! הצילו!!!

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עזרה!!! הצילו!!!
    ענבל
    04/09/2008

שלום רב. אני נמצאת 3 חודשים וחצי אחרי לידה והתחילה לי נשירה איומה (מלפני שבועיים בערך). הלחץ אצלי מתחיל כשאני נכנסת למקלחת, מפזרת את השיער ומתחילה את החפיפה הראשונה, קבוצות קבוצות של שיער נושרות. אחרי קונדישינר שוב יורדות הקבוצות והשיא הוא בסירוק שנשארות שערות על המברשת ועל כפות ידיי. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!! הצילו!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

איה הוד
    08/09/2008

ענבל מקסימה,

אני מבינה את מצוקתך. אין דבר מבהיל יותר מחבילות שיער שנושרות מהראש ואין על כך שליטה.
    אנא סלחי לי שאני מפנה אותך לחפש את התשובות בפורום זה מאחר ושאלה זו נשאלת כאן כל כך הרבה פעמים - התשובות פשוט מחכות לך שם.

בנוסף, חשוב שתדעי שלחץ במקלחת לא מקדם אותך לשום מקום - להפך - הוא יכול להחמיר את המצב...זה כמו הביצה והתרנגולת... :-)
    אני ממליצה לך בחום לא לחכות ולגשת לטיפול נטורופתי בהקדם - קודם כל בשביל לאזן את המערכת ההורמונלית , לבדוק שאין חסרים ושלא סיימת את ההריון עם אנמיה, ולטפל באופן אישי ומלא במצבך.

באהבה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו