הקדמת מחזור- דחוף דחוף. תודה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הקדמת מחזור- דחוף דחוף. תודה
    שירן
    10/09/2008

היי, אני אמורה לקבל מחזור שבוע הבא, ואני ממש רוצה לקבל השבוע, אמרו לי שלעשות התעמלות ומקלחת חמה משפיע, ניסיתי את כל זה אתמול, אבל כרגע סתם כואבת לי ממש הבטן בצד שמאל למטה (כמו כאב של התוספתן) האם הכאב נורמלי? מה ניתן לעשות על מנת שאוכל לקבל מחזור השבוע תודה תודה, זה ממש דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תני כבוד למחזור

אלמה
    11/09/2008

אני לא מומחית וכמו כל הבנות גם אני לפעמים מרגישה שהמחזור מגיע ממש לא בזמן המתאים אבל במקומך לא הייתי מנסה להתעסק עם המנגנון הטבעי של הגוף ובטח לא כשמדובר בנושא כזה עדין שיש לו חלק בהולדת ילדים בעתיד שלך. במקום זאת נסי לשנות את החשיבה והגישה שלך ותקבלי את המחזור בזמן שלו כי הגוף שלך הכי חכם ויודע הכי טוב. לדעתי כל מה שתנסי לעשות כדי להקדים אותו רק יתסכל אותך אז חבל על האנרגיות . כל דבר הוא לטובה ......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקדמת מחזור

איה הוד
    11/09/2008

הי שירן,

פרט לשאלות בנושא נשירת שיער, גם השאלה שלך היא אחת מהשאלות הנשאלות ביותר בפורום הזה - את רשאית לחפש אחר התשובות שניתנו לכל אותן בנות שרצו להקדים את המחזור בין אם זה לפני חתונה או נסיעה או טיול או כי סתם היה להן נוח יותר בתאריך אחר לקבל מחזור...

אני חייבת להסכים עם אלמה.

לא ידוע לי על דרך להאיץ במחזור להגיע.
    כן ידועה לי דרך לאזן את המערכת ההורמונלית כדי שהמחזור יהיה סדיר, בריא, ללא PMS ולא כואב.

באהבה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו