מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקדמת מחזור- דחוף דחוף. תודהשירן10/09/2008
היי, אני אמורה לקבל מחזור שבוע הבא, ואני ממש רוצה לקבל השבוע, אמרו לי שלעשות התעמלות ומקלחת חמה משפיע, ניסיתי את כל זה אתמול, אבל כרגע סתם כואבת לי ממש הבטן בצד שמאל למטה (כמו כאב של התוספתן) האם הכאב נורמלי? מה ניתן לעשות על מנת שאוכל לקבל מחזור השבוע תודה תודה, זה ממש דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תני כבוד למחזור
אלמה11/09/2008אני לא מומחית וכמו כל הבנות גם אני לפעמים מרגישה שהמחזור מגיע ממש לא בזמן המתאים אבל במקומך לא הייתי מנסה להתעסק עם המנגנון הטבעי של הגוף ובטח לא כשמדובר בנושא כזה עדין שיש לו חלק בהולדת ילדים בעתיד שלך. במקום זאת נסי לשנות את החשיבה והגישה שלך ותקבלי את המחזור בזמן שלו כי הגוף שלך הכי חכם ויודע הכי טוב. לדעתי כל מה שתנסי לעשות כדי להקדים אותו רק יתסכל אותך אז חבל על האנרגיות . כל דבר הוא לטובה ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקדמת מחזור
איה הוד11/09/2008הי שירן,
פרט לשאלות בנושא נשירת שיער, גם השאלה שלך היא אחת מהשאלות הנשאלות ביותר בפורום הזה - את רשאית לחפש אחר התשובות שניתנו לכל אותן בנות שרצו להקדים את המחזור בין אם זה לפני חתונה או נסיעה או טיול או כי סתם היה להן נוח יותר בתאריך אחר לקבל מחזור...
אני חייבת להסכים עם אלמה.
לא ידוע לי על דרך להאיץ במחזור להגיע.
כן ידועה לי דרך לאזן את המערכת ההורמונלית כדי שהמחזור יהיה סדיר, בריא, ללא PMS ולא כואב.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)