מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פריטין נמוךסיגל15/09/2008
כיצד להעלות אותו. בבדיקה יצא לי 15.6 ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 263- 12 ng/ml 15.6 FERRITIN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריטין
איה הוד15/09/2008כדי לדעת את התשובה צריך לוודא האם זה נובע מחוסר בברזל בתזונה שלך או עקב בעיית ספיגה.
בכל אחד מהמקרים הטיפול יהיה שונה ומאוד אינדוידואלי.
ממליצה לגשת לנטורופת טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריטין נמוך
סיגל16/09/2008זה נובע כנראה מתזונה לא מספקת, והראייה, הברזל iron= שלי בסדר - 95. וכשאני לוקחת תוסף ברזל, יש עלייה. אז מה לעשות כדי להעלות את הפריטין ללא תוסף ברזל? מה לאכול וכו.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פריטין
איה הוד16/09/2008להפך - אם הברזל שלך בדם גבוה ותקין והפריטין נמוך רוב הסיכויים שהבעיה היא ספיגה - כי ברזל לא חסר לך - הגוף פשוט לא אוגר ולא סופג.
גשי לטיפול :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריטין נמוך
סיגל18/09/2008אם יש לי בעייה בספיגת הפריטין או באגירתו, האם מזון מתאים יכול לעזור או שזה לא עניין של תזונה, אם כן של מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ספיגת ברזל
איה הוד19/09/2008כללי: ויטמין C עוזר לספיגת ברזל - לא חסרים מזונות המכילים ויטמין C
אני אישית עושה שימוש בחומרים הומיאופתיים גם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)