תודה ועוד שאלה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תודה ועוד שאלה
    שרון
    24/09/2008

שלום רב, תודה רבה רבה על התגובה. יש לי כמה שאלות (-: סליחה על החוצפה מראש על הכמות. האם יש לכם ידע על מה יכול לעזור לנקות כבד.או לעזור לכבד? ידידה לקחה תרופה שהיא אלרגית אליה וכיום נמצאת בשמירה בבית.לראות אם תפתח תופעות לוואי היא היתה באישפוז בהשגחה ושחוררה היום. אמרתי לה לשתות מי רוזמרין לקחת רוזמין להרתיח ולשתות . ותה בבונג.שמעתי משהו על ייגר מצוי משהו כזה אך לא הובן לי אז לא שלחתי לה אישור (-: ועוד אתגר.אמי סובלת מניפחות ברגל כנראה דלקת היא לוקחת אנטיבוטיקה. היש משהו שיכול לעזור לזה? ואתגר שלישי.ליחה שנמצאת ולא יוצאת מה יכול להועיל האם דבש לואיזה יכול להיות טוב? וחום גוף ,גלים של חום .יש משהו שאפשר לקחת? בתודה רבה שנה טובה מלאה באהבה רענן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה ועוד שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות

איה הוד
    25/09/2008

הי רענן,

צמחים קלאסיים לניקוי, שיקום ותמיכה בכבד הם הטרקסקום, סיליבום מריאנום וכורכום.
    יש עוד רבים אבל אלא המככבים.

לעולם לא הייתי ממליצה לאדם לקחת על דעת עצמו צמחים אלא לגשת ליעוץ מקצועי והתאמה אישית אצל נטורופת!!!

רוזמרין לא תאים לכל אחד - אחד התכונות שלו היא להזרים דם לפריפריה (קצות האצבעות בידיים והרגליים והקרקפת...).

אם הנפיחות ברגל הינה דלקתית ניתן לקחת טיפות טראומיל דרך הפה בטיפות וגם למרוח 3 פעמים ביום את משחת הטראומיל באיזור הנפוח!!!

להוצאת ליחה: שום , שום ושוב שום!!!
    גם בת קורנית מעולה!!!
    גלי חום - יש טיפולים מעולים לזה. לגשת למטפל טוב להתאמת טיפול.

הרבה בריאות
    איה הוד
    בנוסף, חשוב וקריטי ליטול פרוביוטיקה כשלוקחים אנטיביוטיקה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו