שינה לא טובה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שינה לא טובה
    מניקה
    07/10/2008

שלום בתקופה האחרונה אני לא ישן טוב בכלל וקם עייף מאוד מהשינה - עד כדי כך שאני ממש לא נהנה בשינה ומרגיש סובל. אני ידוע כנוחר ושיש לי הפסקות נשימה (אמנם לא רציניות ביותר אך עדיין הפסקות)וזאת על פי בדיקות מעבדת שינה. האם יש טיפול טבעי לאנשים כמוני על מנת לעלות את איכות החיים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא טובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה עמוקה

שירי חבקין
    07/10/2008

שלום רב ללא ישן
    מומלץ לשתות תה מליסה שידוע כצמח מרגיע
    מחזק את הלב ותורם לשינה עמוקה ובריאה.

בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה

איה הוד
    09/10/2008

מריחה טיפה משמן לוונדר מתחת לכל נחיר לפני השינה.

לגשת לטפל ולא להזניח. לרפואה המשלימה יש המון מה להציע. שינה לא טובה תשפיע על כל אורח החיים, העבודה, מצב הרוח והעיכול....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה לא טובה

יורם גני
    11/10/2008

מנסיוני בטיפול בשיטת הביורגונומי ישנה סיבה לבעיות השינה שתארת, בטיפול שהוא ללא מגע וללא תרופות אפשר להתגבר על הבעיה, להסבר מקיף אתה מוזמן לכתוב לאימייל בכבוד רב יורם גני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו