מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלשול- דחוףעדנית04/07/2007
שלום,
אני סובלת כבר יומיים משלשול. אין לי מושג למה. או שאכלתי משהוא מקולקל או שבטעות אכלי תולעת (בסלט). הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שזה יעבור תוך יומיים שלושה. (ארצה לציין שהיא כלל לא בדקה אותי- היא מאוד לא סבלנית). אתמול בצואה היו כל הזמן מאין חתיכות לבנות. היום אין אותם אך אני עדיין משלשלת. כל פעם כשאני אוכלת משהוא- אפילו משהוא קטן-כמו עגבניה או גבינה בבוקר- אני אחרי 10-15 דק' מרגישה כאבי בטן חזקים( כמו של מחזור)- ואז אני צריכה ללכת לשרותים. גם בזמן היציאה אני מרגישה כאבי בטן מאוד חזקים. האם את מכירה תרופת סבתא למניעת הכאבים והשלשולים? והאם את יודעת מה יכולה להיות הסיבה לשלשולים, ותוך כמה זמן הם יעברו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופית שלום
לאור נהלל07/07/2007זה נשמע כמו וירוס , אבל בקשי מהרופאה בדיקות אם זה יימשך.
להפסקת השילשול - רבע כפית אבקת חרובים לשטוף את זה פנימה עם כוס מים, ולהרגעת הבטן חליטה מקליפת רימון.
וכמובן אפשר תה מרווה ולואיזה.
תרגישי טוב ושבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)