תולעי סיכה לילד

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תולעי סיכה לילד
    שירלי
    25/10/2008

שלושת ילדי תאומות בנות 4.5 והבכור בין ה- 8 , נדבקים כל הזמן בתולעים לאורך השנה האחרונה נתקלתי בתולעים אלו המון פעם אצל הקטנות ופעם אצל הגדול אני נותנת את הסירופ של הוורמוקס כמו שהרופא ממליץ אני לא רוצה שהגוף יתרגל ואני רוצה להיפטר מהצרה הזאת. מה אפשר לעשות כדי שילד קטן וגדול יותר ירצה לקחת ואני יוכל להיפטר מהחברים הלא רצויים הללו. יש לציין שילדי שוטפים ידיים לאחר השירותים ויותר מיזה גם לפעמים רוחצים את עצמם לאחר יציאה עם הם בבית, בחוץ הם משתמשים במגבונים לחים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעי סיכה לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים

שירי חבקין
    25/10/2008

שירלי שלום
    אכן בעיה מציקה.
    הצמח שעוזר להפתר מתולעים הוא שיבה אולם הוא מר מאוד
    ובדרך כלל קשה לתת לילדים לשתות תה כזה.
    אני יודעת שבהומאופיה ישנה תרופה לטיפול בתולעים
    ונדמה לי שקוראים לה צ'ינה או סינה.
    מלבד התשלום הראשוני לרופא ההומאופט המטפל שהוא
    קצת גבוה, התרופה לא יקרה וכיוון שמדובר בשלושה ילדים
    וגם בתופעה שחוזרת , שווה להשקיע ולגמור עם זה.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על הומאופט באזור המרכז

שרית
    16/02/2009

שירי שלום ראיתי את תגובתך בנושא התולעים. בתי בת ה 3 גם סובלת מתולעים, טופלה בורמוקס ללא הצלחה ברצוני לפנות להומאופט מומחה, שיכול לפתור לה את הבעיה . אשמח אם תמליצי על הומאופט באזור המרכז (אנחנו מחולון) תודה שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תולעי מעיים

איה הוד
    16/02/2009

הי שירלי,

אני מדברת לפחות כמה פעמים בשבוע עם הורים שנמצאים באותו מצב כמו שלך בדיוק!
    רק היום פנתה אלי אמא שכבר אובדת עצות לגבי נושא התולעים וחוסר התגובה לוורמוקס.

יש טיפול!
    יש גם טיפות הומיאופתיות של ד"ר רקווק לתולעים
    אך במקרים, מורכבים ובמקרים של הדבקות חוזרות חייבים טיפול שלם שכולל גם תזונה, גם צמחים, גם הנחיות להייגנה (מעבר להרתחת מצעים וניקיון צריך לעשות חיטוי של משטחים שבדרך כלל לא חושבים עליהם וכל בני הבית נוטים לגעת בהם לעיתים מאוד קרובות" שלטי טלויזיה, ידיות של דלתות, מפסקי חשמל ועוד...על כל אלה יכולות להיות ביצים - והביצים מאוד עמידות ויכולות להשאר הרבה זמן בחוץ ולגרום להדבקות חוזרות...) יש הנחיות לפעילות גופנית (ישנה סברה שתלועים נוטות באופן כללי לשהות בגוף עצלן) ועוד דברים רבים שקצרה היריעה מלפרט.

אם תרצי יותר פרטים פני אלי באופן אישי לאשלח לך חומר קריאה

בברכה,
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו