מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נקבוביות פתוחותהודיה06/11/2008
שלום אני בת 23 סובלת מגיל 13 מאקנה קל מטופלת באקנה מיצין אני עושה טיפול פנים של פילינג ומסכת בוץ פעם בחודש וכל יום ניקויי פנים עם חלב פנים. מי פנים וקרם לחות לעור שמן . סוג העור שלי מעורב בחורף נוטה ליהיות יבש . בזמן האחרון סמתי לב שהנקבוביות בפנים שלי קצת פתוחות מהרגיל מה אפשר לעשות בנידון .אשמח לקבל איזו שהיא תרופת פלא .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות פתוחות
שירי חבקין06/11/2008שלום הודיה
אני חושבת שאולי עדיף להפחית את השימוש בחלב פנים
ומי פנים ולעבור לסבון טבעי לשטיפה קלה של הפנים.
לעיתים המוצרים הללו מכילים חומרים שאינם בריאים לנו
וכיוון שציינת שאת מקפידה להשתמש בכך כל יום נסי לשנות.
לגבי היובש תוכלי למרוח קרם עדין שעשוי מפרחי באך
או לבנדר. ולגבי הנקבוביות אני ממליצה להכין חליטה של
צמח האכילאה ולשטוף איתה את הפנים פעם ביום.
אם את לא מוצאת צמח זה נסי במקום להכין את אותה
החליטה אבל עם קלנדולה (צמח צפורניחתול)
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)