הקשר בין ביצים ומוצרי חלב לסרטן

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הקשר בין ביצים ומוצרי חלב לסרטן
    נועה
    17/11/2008

שלום לכן אני נמצאת במעקב רפואי עקב רגישות בשחלות קראתי בספרות נטורופטית כי צריכת ביצים ומוצרי חלב (על בשר אינני מדברת היות ואני צמחונית) קשורה בסרטן השחלות. האם כדאי לי, עד אשר יתבהרו העניינים, להימנע ממוצרים אלו? האם ישנה הבחנה בין מוצרי חלב בקר לעיזים או ששניהם אינם מומלצים? האם סוייה מומלצת? נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

איה הוד
    17/11/2008

שלום נועה,

הנטורופתיה מתנגדת למוצרי חלב מסיבות רבות, ולכן לא משנה מה הסיבה שבגללה את רוצה לחדול מלצרוך אותן - הרי זה מבורך!!!
    כנ"ל לגבי ביצים.

בוודאי שיש הבדל בין מוצרי חלב פרה לעיזים וכבשים. יש שוני באלרגניות שלהם, בלקטוז שלהם, בחלבון שלהם, ושמעתי לא פעם שיש הבדל גם באנטיביוטיקה וההורמונים שמקבלות פרות לעומת עיזים וכבשים שכנראה מקבלות פחות אם בכלל.

מסויה הייתי מתרחקת לחלוטין - היא מכילה פיטואסטרוגנים - חומרים המתנהגים בגוף, כמו הורמונים וזה ממש לא הולך טוב עם סרטן.

מקווה שעזרתי :-)
    תרגישי טוב
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר בין ביצים ומוצרי חלב לסרטן

נועה
    18/11/2008

תודה מקרב לב על תשובתך ישנו חלב צימחי מומלץ (שקדים / שיבולת שועל / קינואה/ אורז) וסביר לשתייה ולהכנת דייסה מנסיונך? נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב

איה הוד
    18/11/2008

הי נועה,

העדיף עלי אישית הוא חלב האורז כי קל יותר להתנהל איתו והטעם בסדר.
    אבל גם כל השאר נהדרים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו