טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכן
אני נמצאת במעקב רפואי עקב רגישות בשחלות
קראתי בספרות נטורופטית כי צריכת ביצים ומוצרי חלב (על בשר אינני מדברת היות ואני צמחונית) קשורה בסרטן השחלות.
האם כדאי לי, עד אשר יתבהרו העניינים, להימנע ממוצרים אלו?
האם ישנה הבחנה בין מוצרי חלב בקר לעיזים או ששניהם אינם מומלצים?
האם סוייה מומלצת?
נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנטורופתיה מתנגדת למוצרי חלב מסיבות רבות, ולכן לא משנה מה הסיבה שבגללה את רוצה לחדול מלצרוך אותן - הרי זה מבורך!!! כנ"ל לגבי ביצים.
בוודאי שיש הבדל בין מוצרי חלב פרה לעיזים וכבשים. יש שוני באלרגניות שלהם, בלקטוז שלהם, בחלבון שלהם, ושמעתי לא פעם שיש הבדל גם באנטיביוטיקה וההורמונים שמקבלות פרות לעומת עיזים וכבשים שכנראה מקבלות פחות אם בכלל.
מסויה הייתי מתרחקת לחלוטין - היא מכילה פיטואסטרוגנים - חומרים המתנהגים בגוף, כמו הורמונים וזה ממש לא הולך טוב עם סרטן.
מקווה שעזרתי :-) תרגישי טוב איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר