כאבי באזור הכתפיים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כאבי באזור הכתפיים
    שימרית חיון
    24/11/2008

שלום רב, אימי סובלת מאוד מכאבים עזים באזור חגורת הכתפיים ( יותר באזור השמאלי) היא אינה מצליחה לעשות דברים פשוטים כמו לשטוף כלים.... והכי קורע לב זה שיש לה 13 נכדים והיא אינה יכולה להרים אף אחד מהם מה שגורם לה לתסכול רב... אשמח לעצתכן שכן בפעם הקודמת עצתכן הייתה יעילה לי מאוד ואני לא מפסיקה לברך אתכן כל יום...( הילד כבר לא סובל מעצירות והוא ישן). המון תודה שימרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי באזור הכתפיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

איה הוד
    24/11/2008

שלום שמרית,

אני מאושרת לשמו על בנך :-)

לגבי אמא - ובכן הייתי יכולה להמליץ לך על ג'ל מיוחד ומדהים שמפיג כאב בשם ג'ל אמזון או משחת טראומיל שהיא גם כן נהדרת.

הבעיה היא, שהמצב נשמע חמור יותר מסתם כאב שרירים תפוסים...אולי אפילו מדובר בדלקת חריפה או ב"פרוזן שולדר" ("כתף קפואה") - ולכן, במצב כזה הטיפול צריך להות גם פנימי (צמחי מרפא אנטידלקתיים למשל וכו'...) - אם זה הגיע למצב שאפילו את הנכדים היא כבר לא יכולה להרים ולשחק איתם אז אני ממליצה לא לחכות ולגשת לטיפול כי לא עושה רושם שזה יעלם מעצמו ואולי אפילו ילך ויחמיר - אפילו כירופרקטיה או אוסטיאופתיה יכולות להועיל רבות כאן וגם שילוב של דיקור סיני.

שורה תחתונה - יש המון מה לעשות...אבל צריך לעשות ולא לתת לזמן לעשות את שלו.

בנוסף, חשוב לנסות להבין האם הכאב של אמא מוחמר או מוטב בחום או בקור...מתי יותר כואב (האם יש קשיון בוקר?) , האם זה האיזור היחידי בגוף או שיש עוד מפרקים/שרירים...ועוד....

מקווה שעזרתי.

איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו