פצעים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פצעים
    רוני
    18/12/2008

שלום רב, התיעצתי פה לא מזמן בקשר לסבוריאה בקרקפת עכשיו יש לי דבר חדש, יוצאים לי מידי פעם פצעים כמו פצעי בגרות אבל באזור הבטן, בסביבות הטבור. ועכשיו ראיתי 2 גם קרוב לבית השחי, בחלק האחורי של הגב רופאת עור נתנה לי טיפול של מריחת אנטיביוטיקה נוזלית לאחר רחיצה בלקטופיל, נלקחה דגימה של ראש הפצע למשטח אני ממש מודאגת, הסבוריאה בקרקפת עוברת וחוזרת כל הזמן ועכשיו הפצעים האלו יש לי הרגשה שהגוף שלי צועק הצילו ולא יודעת בדיוק ממה אני אוכלת אוכל מגוון, עוף , הודו, (לא בקר), פירות וירקות, במוצרי חלב הפחתתי בזמן האחרון אבל עדיין אוכלת, ביצים ולחם רגיל. יש לי כולסטרול גבוה, ואני עכשיו בהפסקת תרופות עקב תופעות לוואי ואמורה להתחיל שוב לקחת , אבל אין קשר לפצעים כיזה קרה לי גם בלי קשר לתרופות האלה. בבקשה, האם יש רעיון כלשהו לסיבה לבלגן הזה בזמן האחרון? תודה רבה ובריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים

איה הוד
    19/12/2008

הי רוני,

כיף שאת חוזרת להתייעץ איתנו כאן :-)

אכן, הגוף שלך צועק הצילו...
    כמו שאני רואה זאת את זקוקה להכוונה רצינית בנושא התזונה ואף לעבור תהליך של ניקוי רעלים!!!
    הפצעים אינם יוצאים סתם ושום משחה חיצונית לא תעזור לטווח הרחוק מאחר והבעיה היא בכלל פנימית ומתחילה מבפנים!

גשי לנטורופת עם בדיקות הדם שלך לצורך אבחון וטיפול.

בברכה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו