טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 12 להריון ויש לי הפרעות שינה , אני הולכת לישון בסביבות השעה 23:00 ומתעוררת בשעה 02:30 למשך שעה לפחות (אני מסתכלת בשעון) לא מצליחה להרדם ובשעה 05:30 מתעוררת שוב ולא מצליחה להרדם וכך מתחיל היום שלי.
אני יודעת שזו תופעה נפוצה בקרב נשים בהריון, השאלה היא האם יש משהו על בסיס טבעי שיכול להקל עליי, אני ממש מיואשת, אנא עיזרו לי...תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חצי שעה לפני השינה לשתות כוס תה קמומיל!!! לנסות טיפוטת הומיאופתיות של ד"ר רקווק בשם R14 ללמוד טכניקת נשימות ודמיון ממודרך (עובד חבל על הזמן!) לשמוע מוסיקה מרדימה לרשום בגוגל "נדודי שינה הסתכלות נטורופתית" וללמוד עוד טכניקות שיעזרו לך רבות...
בהצלחה, איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד