שיעול עם ליחה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שיעול עם ליחה
    ענת
    28/12/2008

שלום! רציתי לשאול אני סובלת מזה כחודש וחצי משיעול ובשבועיים האחרונים הצטרפה גם ליחה מעצבנת... יש לציין שכבר לקחתי כדורים ושתיתי סירופ וזה כמובן לא עזר...באתר יש תשובה לתרופת סבתא לשיעול האם זה עוזר גם לליחה??? תודה ויום נעים! ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול עם ליחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה

איה הוד
    29/12/2008

הי ענת,

סירופים נגד שיעול וליחה יסייעו רבות.
    אך אם הליחה נוצרת כתוצרה מגורם תזונתי - עד שלא תסירי אותו מהתפריט הליחה תמשיך להיווצר.
    מאוד יכול להיות שזאת תגובה אלרגית - וגם אז זה מצריך בירור אצל נטורופת וטיפול בבעיה המקורית ולא בסימפטום שהוא ליחה.
    כנ"ל לגבי בעיה במערכת העיכול וכדומה...

תרופת סבתא ידועה שמסייעת לכיוח .0הוצאת ליחה) היא אכילת שום - נסי ותראי!
    :-)

באהבה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי. עצה קטנה

יצחק
    07/01/2009

(שאולי איננה נחוצה) היה לי שבוע שיעול יבש כואב מלווה בשלוש שבועות של שיעול עם ליחה אחרי זה זה עבר לראש, טונות של נזלת, וכאבי תופת ברקות, כולל סינוסיטיס. מאז אני אוכל את עצמי שלא פניתי לרופא לפני שזה התדרדר. אנא, פני לרופא ובדקי אופציה של אנטיביוטיקה. זה לא משחק. לגבי ליחות, גם הרופאים, וגם נדמה לי הדעה הרווחת בחוץ, סבורים שהמכייחים לא עוזרים... יש משהו בשם סירן או סרין, טבליות תוססות, שאני משתמש בו, ויכול להיות שזה עזר. יכול להיות גם שגרם למעבר לראש, אז אני לא יכול להמליץ. בהצלחה ורפואה שלמה ומהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה

שירי חבקין
    08/01/2009

ועוד עיצונת
    לשתות הרבה תה קורנית (טימין)
    שהוא צמח נפלא לכיוח
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול עם ליחה וצינון

חן
    11/06/2009

שלום איה אני חן ואני בת 15.5 ואני כבר 5 ימים עם שיעול עם ליחה וקשה לי לישון בלילות וגם היום קמתי עם צינון מה את ממליצה לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול

איה הוד
    11/06/2009

שלום חן,

העצות שניתנו כאן למעלה תקפות גם לגבייך
    ובלי קשר - רצוי לגשת לרופא כדי לראות מה הבעיה.
    אל תזניחי ותקווי שזה יעבור לבד כי זה עלול להחמיר.

שתי הרבה תה קמומיל
    אכלי שום
    את יכולה להכין סירופ מבצל ודבש (כסי פרוסות בצל בדבש ובבוקר קחי 1 כף מהנוזל כל שעה)

טימין ששירי הציעה הוא מעולה ואף מופיעה ברבים מהסירופין הטבעיים נגד שיעול...

תרגישי טוב,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איה

חן
    12/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו