עצירות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עצירות
    יוסי
    08/01/2009

שלום אני בן 19 בחור בריא בדרך כלל, בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מעציריות מתמשכות ולאחר שינוי באכילה, שתית מיםמרובה(וגם אכילת אקטיביה עם שזיף)השתפרו לי היציאות מאוד והכל עבר. אני בחור דתי ולכן שיש צום(עשירי בטבת, י"ז תמוז תשעה באב וכו') אני צם ותמיד אחרי שאני צם שוב מתחיל להיות לי עציריות וכאבי בטן מכל דבר שאני אוכל וזה נמשך בדרך כלל כמה ימים.בלילה יש לי המון גזים וכאבי בטן וביום אין לי יציאות, האם אפשר לעשות משהו או לאכול משהו כדי לעזור? והאם הצום משפיע על הפעולת מעיים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות וצום

איה הוד
    08/01/2009

שלום יוסי,

ובכן, התשובה לשאלתך היא בגוף בכתוב.
    הצום יכול בהחלט לגרום לשינויים - אחרת לא הייתי חווה את התופעות האלה בכל פעם אחרי צום.

חשוב להכנס לצום בצורה עדינה ולא אחרי ארוחה גדולה, חשוב להכין את הגוף ולנקות אותו לפני כניסה לצום...למשל, 3 ימים לפני צום מוחלט יש לאכול רק דברים קלים לעיכול כמו ירקות ופירות ולשתות המון מים....ובסיום הצום לא להתנפל על דברים מוצקים אלא להסתפק במרק צח וקצת ירקות מבושלים וכדומה.

אני ממליצה לך בחום לגשת לקבל הכוונה תזונתית מנטורפת באזור מגוריך.

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו