מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זה נכון שכורכום עוצר דימומים?מירב11/01/2009
שמעתי שמועה כזו לא מזמן ועדיין לא יצא לי לבדוק את זה. מה הפורום אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורכום
שירי חבקין11/01/2009מירב שלום רב
אכן הכורכום עוצר דימומים. אפשר אפילו לשים אותו על חתך
כמו ששמים את הנס קפה כעזרה ראשונה לעצור את הדימום.
וגם בשתיה הכורכום טוב לאולכוס ולקיבה רגישה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויכול להיות כורכום במשחת שיניים?
מירב12/01/2009כי הבאתי משחת שיניים מהודו שכתוב עליה שיש בה כורכום. זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכום
שירי חבקין12/01/2009למירב
אפשרי בהחלט ומונע דימומי חניכיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב לך מירב-אשמח לשמוע
דיקלה לא רופא13/01/2009שלום לך מירב, על איזה משחת שיניים מדובר והאם היא איכותית? מה היא נותנת מלבד עצירת דימומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דקלה
מירב14/01/2009למשחה קוראים VICCO והיא משחת שיניים המיוצרת בהודו, היא עשויה ממעל 20 צמחים מרפאים ובניהם גם מכילה כורכום(כך כתוב על העטיפה) אחותי שהייתה בהודו הביאה כאלה בסטוקים ומשתשמת בה כבר הרבה זמן, היא בצבע חום ובטעם טיפה מוזר אבל היא באמת עוזרת!!! רק לפני שבועיים היה לי פצע בפה (עם דם) ולפי עצת אחותי שמתי קצת מהמשחת שיניים על הפצע ובאמת שזה עזר. זה לא רק עצר את הדימום זה גם הקל לי מייד על הפצע, וההחלמה שלו הייתה מהירה יחסית. מעבר לכך שהמשחה באמת מראה תוצאות בשיניים כמו שיניים לבנות יותר ומניעת רובד וחיידקים (את זה אמרה לי ולאחותי השיננית שראתה את ההבדל) בכל מקרה המשחה די מגניבה כי היא טיבעית והכל, ועכשיו אני יודעת שהכורכום הוא החומר הפעיל שעצר את הדימום. ראיתי שאפשר לקנות אותה גם בארץ אפילו בסופר פארם! כאי לנסות- תהני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עירית12/01/2009האם אין בעיה לתת בגיל כ"כ מוקדם את הג'ל הנ"ל? היא יונקת חוץ מארוחה אחת (לרוב ב 23:00) ואז היא מקבלת תחליף (אופטימיל). האם יש משהו שאני יכולה לאכול שיעבור אליה בהנקה ויעזור לה? פשוט קצת מפחיד אותי לתת לה בגיל כ"כ צעיר תוספים. ביחוד לאור כך שהרופאה שלה אמרה לי לא לתת לה עגבניה או תה שומר למרות שבטח אקבל את העצות האלה. תודה על ההקשבה והסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנס בטעות את התגובה במקום הלא נכון
עירית12/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עצירות
איה הוד12/01/2009
היי,
אין שום בעיה עם האלוורה הספציפית הזאת גם מגיל 0
בעיקרון, עלייך לשמור על תפריט תזונה מלא וטוב, מגוון ועם המון מים אם את מניקה.
אך יכול להיות שזה גם מהתחליף - לעיתים מספיקה אפילו מנה אחת ביום.
נסי לחשוב מה השתנה בשבועיים-שלושה האחרונים מאז שזה התחיל
אם את עצמך סובלת מעצירותיש לטפל בכך.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)