סבון מתוק מסלק סוכר

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• סבון מתוק מסלק סוכר
    מיכלי
    16/01/2009

היי :) רכשתי היום סבון מתוק מסלק סוכר של עומר הגליל הבנתי שהוא מאד מומלץ לעור פנים אקנתי ורגיש מאחר והוא מאד עדין מה לגבי רחצת השיער והקרקפת? שיערי חלק, דק ונוטה לשומניות מבחינתי זה סבון מעולה..יש לו ריח מדהים של סירופ סוכר (בד"כ יש לי בעיה עם ריחות של סבונים טבעיים) והוא מבוסס על חומרי ניקוי עדינים של סלק הסוכר כלומר אינו מכיל שמנים שיכבידו לי על השיער, שזה עוד אחת מהבעיות של שמפו טבעי מבוסס שמנים אני בהחלט אנסה להתרחץ איתו מכף רגל ועד ראש. קניתי כמות מזערית של 50 ML ב30 ש"ח ואם אהפוך אותו לסבון הרחצה הקבוע שלי זה קצת מוגזם.. יש לך מושג מאיפה אני יכולה לרכוש סבון מתוק טבעי בכמות גדולה יותר (חצי ליטר לדוגמא) ובמחיר הוגן? חשוב שאהיה בטוחה גם בטבעיותו ובאיכותו ולא אקנה סתם מוצר זול אך גם לא איכותי דיברתי עם י.ד שלוס בקשר לרכישת סבון מתוק מהם והיפנו אותי לספק באיזור שלי מה דעתכן על הסבון המתוק שלהם? טבעי ואיכותי? זה בסדר לחפוף ולהסתבן איתו נכון? חשוב לי גם הריח... יש לו ריח של קרמל כזה כמו של הסבון של עומר הגליל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבון מתוק מסלק סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיכל - סבון מסלק סוכר

אני
    16/01/2009

הי מיכל, סתם לשם העניין...גם שמי מיכל... אני כמוך, רגישה לחומרים כימיים וגם לא ממש מתלהבת להשתמש בהם. אני משתמשת בשמפו U3 של שלוס כחצי שנה ומרוצה מאד מאד מאד. הריח נפלא, הקרקפת מאוזנת - לא יבשה מדי ולא שומנית והשיער מבריק וקליל. פשוט כיף אמיתי. ממליצה בחום . מאחר וחופפים עם כמות מאד קטנה , הבקבוק חסכוני ביותר. בהצלחה ובכיף... מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה רבה על התשובה

מיכלי
    16/01/2009

מה העלות של השמפו ולאיזו כמות? ניסית את הסבון המתוק שלהם? אם כן, איך הריח והמרקם? פשוט ניסיתי סבון מתוק של עומר הגליל והתאהבתי ובגלל שהכמות נורא קטנה לא נראה לי שאמשיך לקנות מהם (הם מוכרים או 50 מ"ל או ליטר... וליטר זה קצת הרבה ) ניסיתי להזמין משלוס חצי ליטר...מקווה שאני אהנה ממנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

אני
    16/01/2009

הי שוב.. התכשיר שאצלי נקרא "תרחיץ להיגיינת הקרקפת U3 "ומכיל: מיצוי מסלק סוכר,גליצרין צמחי, אבקת חוואר,סודיום בי קרבונט, ליטציה. 500ml , רכשתי אצל סוכן של שלוס, עלה לי 60 ש"ח. מספיק למספר חודשים (לחפיפה מספיקה כמות של כפית). הריח נהדר, המרקם נוזלי - מי שרגיל לשמפו שקונים בסופר פארם צריך להתרגל...משאיר תחושה מאד רעננה על הקרקפת. לפני שרכשתי שאלתי הרבה שאלות עד שהייתי בטוחה שמתאים לי מאחר והעור שלי מאד רגיש ומגורה . (שאלתי גם בפורום הזה). אם אצלי עבר בשלום...מאמינה שטוב לכל אחד ואחת. תהני, לדעתי שווה ביותר. מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי איה ושירי

מיכלי
    17/01/2009

אשמח אם תענו לי על השאלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון מתוק

רונית
    17/01/2009

גם אני משתמשת כבר כמה שנים בסבון מתוק של עומר הגלילנהנת מהשימוש ומאז שנולדה לי מאיה שלי רק בזה אנו משתמשים לה. ממליצה בחום, בגלל הסמיכות לא נגמר מהר ולוקח המון זמן לסיים ליטר שהוא גם חסכוני לסביבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון מתוק

שירי חבקין
    18/01/2009

למיכל שוב שלום
    התבלבלתי מרוב התגובות הדומות
    אז אנסה לעשות שוב סדר בתשובה לשאלותייך

סבון סלק מתוק שמשווק על ידי שלוס הוא
    סבון רחצה עדין מאוד ומתאים גם לפנים.
    תמיסת השיער כפי שצויינה היא גם משווקת
    על ידי שלוס ומתאימה לחפיפה והינה חסכונית
    למרות המחיר שנראה גבוה כיוון שמשמתמשים
    כל פעם בכפית מהחומר.

לגבי המחירים והאספקה תצטרכי לבדוק עם
    הסוכנים של י.ד.שלוס
    זה לא מתפקידנו פה בפורום

בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו