מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב גרון--דחוףףףףףףליאת30/01/2009
לאיה ושירי שלום! אתמול התחיל לכאוב לי הגרון ויש לי חום-אך לא גבוה. הכאב מלווה בנזלת ושיעול.מה אני יכולה לעשות בינתיים(SOS)על מנת להתגבר על הכאב. ביום ראשון אני חיבת להיות בעבודה ומרגישה זוועה, יש לי גם חולשה. יש לציין שהתחיל לי גירוי בגרון ושעול קל כבר לפני חודש. תודה ענקית מראש, ליאת המצוננת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון
שירי חבקין01/02/2009ליאת היקרה
טוב, הגעתי מאוחר מדי כי כבר יום ראשון ועליך להתייצב בעבודה
בכל אופן נסי לשתות הרבה תה עם לימון כמו שהסבתות ממליצות
וכמו כן לגרגר עם חומץ תפוחים. מגעיל אבל עובד.
ישנה תרופת פלא בשם פרופוליס שמופקת מהדבורים והיא
ממש "חונטת" את הזיהום ומונעת ממנו להתפשט כך שמומלץ
לגרגר ולבלוע פעמיים שלוש ביום.
ניתן לרכוש בחנויות טבע. לכי על הטיפות המרוכזות ולא
על כדורי המציצה שלדעתי לא חזקים מספיק.
עוד המלצה בשביל להתגבר על כל החולשה ומה שמסביב
שתי המון תה קמומיל והוסיפי מעט מרווה. זה כבר יוציא
לחיידקים את חשק מלהשאר אצלך בגוף
בהצלחה ושיהיה שבוע טוב
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גרון כואב
איה הוד01/02/2009מצטרפת לכל עצותיה הנהדרות של שירי.
ומוסיפה, שאם אין לך אפשרות לגשת לרכוש צמחים ואת מחפשת פיתרון מידי ומהיר להכנה בבית:
להשרות בצל בדבש ללילה ולמחרת לקחת מהנוזל 1 כפית כל שעה ואף לגרגר מעט לפני הבליעה.
גרגור מי מלח תמיד יהווה עזזרה ראשונה נהדרת.
המון תה קמומיל - גם לגרגר וגם לבלוע ולשתות - מדהים!
והמון מנוחה! לא לאלץ את הגוף ללכת לעבודה אם הוא מסמן לך שאת צריכה להישאר בבית ולנוח. מניסיון: התעלמות מהמצבים האלה גוררת אחריה מצבים גרועים יותר !
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)