קוליטיס (פרוקטיטיס)

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• קוליטיס (פרוקטיטיס)
    דורית
    03/02/2009

שלום רב היתי רוצה לדעת האם יש תרופת סבתא לקוליטיס,פרוקטיטס אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוליטיס (פרוקטיטיס)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוליטיס

איה הוד
    04/02/2009

דורית מקסימה,

מאחר ומחלות מעיים דלקתיות הן ההתמחות שלי עלי להיות כנה ולומר שאין משהו ספציפי אחד שניתן לקחת וירפא את הבעיה. זה מאוד משתנה מאדם לאדם וגם תלוי בחומרת המחלה וההתפרצות. יש טיפול שונה לזמן אקוטי של המחלה וטיפול שונה לזמן שבין ההתקפים...

בגדול, קוליטיס הינו מצב דלקתי במעיים ולכן יגיב נהדר לתזונה אנטי דלקתית ולצמחי מרפא המותאמים אישית. חשוב תמיד לטפל במקביל גם בגורמים הרגשיים והנפשיים שאיכשהו אני תמיד מוצאת אותם ברקע במטופלים שלי עם קוליטיס.

את בטח יודעת שקוליטיס היא מחלה מורכבת שלא ניתן לפתור בתרופת סבתא ששולפים מהשרוול, מאחר והטיפול כרוך בדברים רבים.

במסגרת הפורום, אשמח לתת לך כמה טיפים שיהוו חלק מהטיפול (אך זכרי שאין בהם כדי לרפא את המחלה):

טיפות טראומיל!
    שתיית תה קמומיל!!!
    נטילת אומגה 3
    שתיית מיץ עשב שעורה
    דימיון מודרך והרפייה.

אשמח להסביר יותר אם תרצי על הסיבה למה המלצתי על כל אחד מהדברים...אך לא תתקשי למצוא חומר על כך ברחבי האינטרנט - תכתבי בגוגל IBD מחלות מעי דלקתיות ותקבלי שפע מידע

באהבה רבה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו