לגבי מסיכת חימר...

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לגבי מסיכת חימר...
    מיכלי
    12/02/2009

קניתי חימר ירוק בחנות טבע, ובהמלצתך פה בפורום (כתבת להניח מסיכת חימר על הפנים למשך כמה שעות ואף להשאיר אותה ללילה שלם) בכל אופן, היא נדבקה לי לפנים והשאירה לי מן כוויה אדומה על הסנטר כנראה לא הייתי צריכה לשים אותה כל הלילה להמשיך בטיפול למרות ה"טראומה"? זאת קופסא די גדולה של חצי קילו... ואיך מכינים? ממים רותחים? מי ברז? בנוסף כתבת לי שסבון קלנדולה טוב לצלקות וקניתי סבון קלנדולה של וולדה וגם פרחי קלנדולה מיובשים שאותם לפי הבנתי צריך לחלוט ולמרוח על הפנים בצמר גפן האם זה יעזור? נואשתי מכל מוצרי הקוסמטיקה וכמעט הרמתי ידיים אבל לאחרונה קניתי תחליב לניקוי עמוק של וולדה שמכיל תמציות קלנדולה וקמומיל ושמנים אתריים של תפוז אשכולית לימון ורוזמרין מה אתה אומרת על הרכב התכשיר? מקווה לראות תוצאות... ושאלה אחרונה- יש לי קרקפת שומנית+נשירה במה לחפוף? ומה מומלץ לאכול על מנת לגדל שיער בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי מסיכת חימר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תשובה...

מיכלי
    13/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמה לב שעונים פה על שאלות אחרות

מיכלי
    14/02/2009

ועל שלי לא..... יש סיבה מיוחדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשירי

איה הוד
    14/02/2009

מיכל יקירה,

עניתי על שאלות אחרות מאחר ושאלתך מופנית לשירי.
    אני בטוחה שכאשר היא תכנס לפורום היא לא תתעלם משאלתך.

בברכה,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימר

שירי חבקין
    15/02/2009

מיכל שלום
    הוספתי הודעה לשישור הקודם
    בברכה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי לא שמתי לב... סורי :)

מיכלי
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו