מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבוריאהרועי15/02/2009
שלום ישלי תינוק בן 4 חודשים שסובל מאוד מדלקת סבוריאה אני מטפלת במשחה עם קורטיזון במינון מאוד נמוך אבל חוזר אחרי יומיים שלושה האם יש טיפול טבעי מועיל וגם טוב למניעה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
שירי חבקין15/02/2009רועי שלום רב
מכיוון שמדובר בתינוק וזו בעיה שרצוי לפתור אותה
עכשיו בכדי להמנע מכך שהסבוריאה תהפוך לכרונית
כמו כן השימוש במשחות באופן קבוע עלולה להחליש מערכות אחרות
מאוד מומלץ להתייעץ עם רופא הומאופט או עם רופא בשיטה
הסינית .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סבוראה
איה הוד16/02/2009
שלום רועי,
מצטרפת לתשובתה של שירי.
רצוי להבין האם האמא מניקה - אם כן אז הטיפול הוא בעיקר באמא.
אם לא, אז הטיפול חייב להתייחס לתזונתו של התינוק בדחיפות!!!
אני מתנצלת מראש על החריפות שבה אני הולכת להתבטא עכשיו אבל זאת האמת שלי ואם שאלת אני מרגישה מחוייבת להגיב:
קורטיזון רק מחמיר את המצב מאחר והוא מדחיק את הבעיה פנימה ואז כשמפסיקים טיפול היא מתפרצת החוצה ואפילו גרוע יותר מההתחלה...אם ממשיכים בכיוון הזה ומנסים להדחיק את הבעיה והסימפטום שוב ושוב ושוב , זה עלול ליצור בעיות רציניות יותר באיברים פנימיים...אחת הדוגמאות הקלאסיות זה טיפול סטרואידאלי באסטמה של העור שמנסה לדכא את הסימפטום ובסוף זה הופך לאסטמה ריאתית...
קורטיזון לא מרפא את הבעיה!
אני לא נגד קורטיזון בכל מחיר, אבל צר לי שאני מזועזעת ממתן קורטיזון בגיל כל כך צעיר לפני שבכלל נוסו דברים טבעיים, ולפני שניתן צ'אנס למשהו אחר לעזור.
אם מה שגורם לתופעה קשור למה שהתינוק אוכל אז שום טיפול לא יעזור עד שהמזון הזה יורחק מהתפריט. אם הוא ניזון מפורמולה חלבית סביר להניח שמעבר לפורמולה מיוחד אני אלרגית היא הפתרון עד אשר הוא יוכל להתחיל לאכול אוכל מוצק.
יש כל כך הרבה מה לומר בנושא אך חסר המון מידע על המצב שלו...
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)