סבוריאה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    רועי
    15/02/2009

שלום ישלי תינוק בן 4 חודשים שסובל מאוד מדלקת סבוריאה אני מטפלת במשחה עם קורטיזון במינון מאוד נמוך אבל חוזר אחרי יומיים שלושה האם יש טיפול טבעי מועיל וגם טוב למניעה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה

שירי חבקין
    15/02/2009

רועי שלום רב
    מכיוון שמדובר בתינוק וזו בעיה שרצוי לפתור אותה
    עכשיו בכדי להמנע מכך שהסבוריאה תהפוך לכרונית
    כמו כן השימוש במשחות באופן קבוע עלולה להחליש מערכות אחרות

מאוד מומלץ להתייעץ עם רופא הומאופט או עם רופא בשיטה
    הסינית .
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוראה

איה הוד
    16/02/2009

שלום רועי,

מצטרפת לתשובתה של שירי.
    רצוי להבין האם האמא מניקה - אם כן אז הטיפול הוא בעיקר באמא.
    אם לא, אז הטיפול חייב להתייחס לתזונתו של התינוק בדחיפות!!!

אני מתנצלת מראש על החריפות שבה אני הולכת להתבטא עכשיו אבל זאת האמת שלי ואם שאלת אני מרגישה מחוייבת להגיב:

קורטיזון רק מחמיר את המצב מאחר והוא מדחיק את הבעיה פנימה ואז כשמפסיקים טיפול היא מתפרצת החוצה ואפילו גרוע יותר מההתחלה...אם ממשיכים בכיוון הזה ומנסים להדחיק את הבעיה והסימפטום שוב ושוב ושוב , זה עלול ליצור בעיות רציניות יותר באיברים פנימיים...אחת הדוגמאות הקלאסיות זה טיפול סטרואידאלי באסטמה של העור שמנסה לדכא את הסימפטום ובסוף זה הופך לאסטמה ריאתית...

קורטיזון לא מרפא את הבעיה!

אני לא נגד קורטיזון בכל מחיר, אבל צר לי שאני מזועזעת ממתן קורטיזון בגיל כל כך צעיר לפני שבכלל נוסו דברים טבעיים, ולפני שניתן צ'אנס למשהו אחר לעזור.

אם מה שגורם לתופעה קשור למה שהתינוק אוכל אז שום טיפול לא יעזור עד שהמזון הזה יורחק מהתפריט. אם הוא ניזון מפורמולה חלבית סביר להניח שמעבר לפורמולה מיוחד אני אלרגית היא הפתרון עד אשר הוא יוכל להתחיל לאכול אוכל מוצק.

יש כל כך הרבה מה לומר בנושא אך חסר המון מידע על המצב שלו...

בברכה,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו