נשירת שיער לאחר לידה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער לאחר לידה
    טולי
    17/02/2009

שלום לכן, אני שלושה חודשים לאחר לידת תאומים.נוטלת גלולות למניעת הריון בשם אורתוציקלין בעלות מינון הורמונלי גבוה שאותן אני נוטלת לטיפול באקנה ובשיעור.החל לנשור לי השיער ...ראיתי שהמלצת בפורום על המאקה לאישה.האם הגלולות יכולות למנוע את תהליך נשירת השיער?(כרגע התחלתי את החפיסה השנייה)האם הגלולות יכולות לאזן הורמונלית לאחר לידה? האם המאקה מומלצת גם כאשר נוטלים גלולות למניעת הריון ומהן תופעות הלוואי של הטיפול? אודה לתשובה מהירה אני מאוד מודאגת בברכה טולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער לאחר לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה לאחר לידה

איה הוד
    18/02/2009

הי טולי,

אני מאוד שמחה שפנית אלינו.
    נשירה אחרי לידה היא דבר נורמלי.
    אל תשכחי שבמשך ההריון שיער כמעט ולא נושר.
    הנשירה עכשיו היא אפילו טובה - יש להניח לשיער להתחלף ולהתחדש.
    הייתי מתחילה לדאוג אם לא היתה צמיחה מחודשת או אם הנשירה היתה נמשכת זמן ארוך מידי...

מאקה לאישה לא מתאים אם את לוקחת גלולות מאחר ולמאקה לאישה יש השפעה הורמונאלית מובהקת. - לא מתאים ויכול אפילו לגרום לנזק!!!

הגלולות , כמו שאת וודאי כבר הספקת לראות, לא מונעות את הנשירה.
    גלולות מעצם טבען הן התערבות הורמונליתת לא טבעית בגוף, ולכן בשום צורה הן לא יכולות לאזן אותו.

גשי לטיפול , מאחר וגם דברים טבעיים יכולים להזיק.
    אל תפעלי על דעת עצמך ...
    יש עלייך מספיק עומס בגידול תאומים כעת ואת זקוקה ליד מכוונת מקצועית.

באהבה,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נשירת שיער וגלולות לאחר לידה

טולי
    18/02/2009

תודה על תשובתך המהירה והמקצועית איה, יופי של אתר שנותן מענה מספק כל כך מהר! לא ברור לי מדוע דברים טבעיים יכולים להזיק לי ומדוע אני זקוקה ליד מקצועית?בשל הגלולות? למי עלי לפנות? שאלה נוספת האם צריך ליטול מולטיויטמנים עם הגלולות מאחר וגורמות לחוסרים (קראתי איפשהו)? למה הגוף זקוק לאחר לידה מבחינת תוספים?אני נוטלת ברזל סלופה ואומגה 3 עוד מההריון הרופא נשים אמר שאמשיך עוד קצת... באהבה, טולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי לידה

איה הוד
    19/02/2009

הי יקירה,

ובכן, לא כל דבר שמגיע ממקור טבעי הוא בהכרח בריא ולא מזיק! למשל: ישנם דברים טבעיים שיש להם תופעות לוואי, ישנם דברים טבעיים שיש להם התנגשות (קונטאינדיקציה) עם תרופות מסויימות (או במקרה שלך עם הגלולות) - לכן, לשאלתך, דברים טבעיים יכולים להזיק.

מאחר ולצמחים (כמו לתרופות) יש תכונות והשפעה (אחרת הם לא היו פועלים) אז למשל למאקה יש , בין היתר, השפעה הורמונלית ולכן אם נותנים אותה בזמן נטילת הורמונים (גלולות) היא לא בהכרח מתאימה.

עלייך לפנות לנטורופת/ית מוסמכים המתמחים גם בצמחי מרפא

זה נכון - גלולות יכולות לגרום לשחיקת ויטמינים בגוף...כנראה שבעיקר ויטמין B6 וB12
    אבל לגבי האם, כמה ואיזה ויטמינים לקחת אני באמת ממליצה על יד מקצועית מכוונת

אני אישית מעדיפה את הדרך הטבעית ולא את כדורי הויטמינים הסינטטים - למשל לשקול לשתות כל בוקר מיץ עשב חיטה שמאוד עשיר בויטמינים, או אפילו לשתות חליטה של תה סרפד או מליסה וכו'...כמובן שתריך לבדוק התאמה אישית...כי גם צמחים אלה לא מתאימים במצבים מסויימים (למשל את המליסה לא הייתי נותנת למי שסובל מתת פעילות של בלוטת התריס והסרפד שהוא משתן ומטהר עוצמתי הייתי נותנת בזהירות למי שלוקחת תרופות משתנו וכו'.... - נראה לי שהתחלת להבין את המשמעות של השימוש בצמחים :-))
    לאחר לידה הגוף זקוק לתמיכה, להזנה (בייחוד אם מניקים - רק שאז הצרכים טיפה שונים), לטיפול מניעתי בשינויים במצב הרוח ונשירה ועוד...
    האומגה 3 שאת נוטלת הוא קריטי עבורך - את זה אני יכולה לומר לך בפה מלא!
    אני הייתי ממשיכה איתו עוד הרבה זמן...

גשי לטיפול :-)
    בהצלחה...
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

סטפני
    22/03/2009

הי, אם תרצי אוכל להמליץ לך על מפעל לצמחי מרפא שקניתי ממנו מוצרים טבעיים לטיפול בנשירה לאחר לידה שעזר לי לגמרי. את יכולה להתקשר אלי ל-052-5092662 ואני אתן לך את הפרטים. סטפני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו