"עשב החיטה" אחרי לידה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• "עשב החיטה" אחרי לידה
    טולי
    21/02/2009

שלום איה היקרה, את נהדרת...לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך,עשית לי קצת סדר בראש. נשמע טוב כול ה"עסק".... אז ככה אשמח לקבל עוד פרטים על עשב הדגנים. היכן לקנות?כיצד נוטלים את התרופה?האם יש לזה יתרונות בדיאטה? מה יכול לעזור לי להשיל קילוגרמים?(נשארו 9 ) לגבי הבי 12 עדיף כדור מציצה או בליעה? כיצד ליטול מבחינת שעות היום? לגבי אבץ כדאי ליטול בלי בדיקות דם לחוסרים(שמעתי שעוזר לנשירת שיער)? שבוע טוב, טולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשב דגנים

איה הוד
    22/02/2009

הי טולי,

לגבי פרטים על מוצר ספציפי תוכלי לפנות אלי באופן אישי.

לגבי הורדה במשקל - בנושא הזה אני באמת מייעצת לגשת לנטורופת טוב ולעשות תוכנית אישית הכוללת תזונה וצמחים מדהימים.

לגבי בי 12 רצוי למציצה מתחת ללשון, אך יש גם כאלה שיספגו בבליעה (תלוי בטכנולוגיה של הכדור) ולעיתים אני אפילו ממליצה לשלב באותו כדור גם חומצה פולית מאחר ופעילות 2 חומרים אלו קשורה ותלויה זה בזה.

אבץ לא הייתי נוטלת בלי בדיקות ובלי שנראה כי יש צורך!
    אבל כן הייתי מקפידה לקבלו מהתזונה - למשל גרעיני דלעת טעימים ופריכים מעל סלט ירקות (מעדן!)

שבוע קסום,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו