טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום איה היקרה,
את נהדרת...לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך,עשית לי קצת סדר בראש.
נשמע טוב כול ה"עסק"....
אז ככה אשמח לקבל עוד פרטים על עשב הדגנים.
היכן לקנות?כיצד נוטלים את התרופה?האם יש לזה יתרונות בדיאטה?
מה יכול לעזור לי להשיל קילוגרמים?(נשארו 9 )
לגבי הבי 12 עדיף כדור מציצה או בליעה? כיצד ליטול מבחינת שעות היום?
לגבי אבץ כדאי ליטול בלי בדיקות דם לחוסרים(שמעתי שעוזר לנשירת שיער)?
שבוע טוב,
טולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי פרטים על מוצר ספציפי תוכלי לפנות אלי באופן אישי.
לגבי הורדה במשקל - בנושא הזה אני באמת מייעצת לגשת לנטורופת טוב ולעשות תוכנית אישית הכוללת תזונה וצמחים מדהימים.
לגבי בי 12 רצוי למציצה מתחת ללשון, אך יש גם כאלה שיספגו בבליעה (תלוי בטכנולוגיה של הכדור) ולעיתים אני אפילו ממליצה לשלב באותו כדור גם חומצה פולית מאחר ופעילות 2 חומרים אלו קשורה ותלויה זה בזה.
אבץ לא הייתי נוטלת בלי בדיקות ובלי שנראה כי יש צורך! אבל כן הייתי מקפידה לקבלו מהתזונה - למשל גרעיני דלעת טעימים ופריכים מעל סלט ירקות (מעדן!)
שבוע קסום, איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד