מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטיביוטיקהשואלת23/02/2009
שלום רב אני אחרי ניתוחון בחניכיים והרופא אמר שעליי לקחת אנטיביוטיקה למניעת בעיות אני אם מניקה . ושאלתי היא האם ניתן לקחת משהו טבעי שהוא תחליף לאנטיביוטיקה שעוברת בחלב אם? ואגב האם שטיפות מי מלח ובבונג יכולות לעזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה
איה הוד23/02/2009שואלת יקרה,
מאחר ואני לא רופאה והמקצועיות חשובה לי, לעולם לא אוכל לומר לאדם לא לקחת תרופה שרופא המליץ או רשם לו...אני רק יכולה לומר מה ניתן לעשות ברמה הטבעית.
אז כמובן, שיש את הפרופוליס שהוא בעל תכונות אנטיביוטיות מדהימות ואפשר לקחת אותו באופן טבעי בנוסף לשטיפות מלח ובבונג (שהם מדהימים!!!!)
שימי לב שגם יש הבדל בין נטילת טיפול למניעה (למקרה ש...) לבין טיטפול בזיהום או דלקת קיימים...הרופא בעצם מדבר על טיפול מניעתי ולכן אני לא רואה כאן מצב חירום כלשהו.
אך שוב - זאת אך ורק ההחלטה של הרופא ושלך.
בכל מקרה, כשלוקחים אנטיביוטיקה תמיד יש לקחת פרוביוטיקה!!!
חשוב גם להיעזר בטיפות טראומיל ששמים בתוך מים לאחר ניתוחים ושותים 3 פעמים ביום.
(אני נותנת את הטיפות הללו גם כהכנה לפני ברית מילה לתינוקות...מדהימות!!! גם נגד הטראומה וגם נוגדות דלקת וגם ניתן לקחת בהריון)
מקווה שעזרתי
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אנטיביוטיקה
שואלת23/02/2009תודה האם הטאראומיל הוא במקום אנטיביוטיקה או בנוסף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטיביוטיקה
איה הוד23/02/2009
שוב - מאחר ואינני רופאה אסור לי להמליץ על שום דבר ב-מ-ק-ו-ם אנטיביוטיקה!!!
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)