טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכן
הרופא בסוף ויתר לי על האנטיביוטיקה ובגין הניתוח בחניכיים אמר לי להשתמש בשטיפות של TRODENT . אני מקווה שזה בטוח להנקה
בכל מקרה יש לי שמן ציפורן בבית. האם אני יכולה להשתמש בו גם כן לגרגור. ואם כן איך עושים זאת האם לשפוך כמה טיפות לתוך מים ואז לגרגר או שמא לשים כמה טיפות בפה ולגרגר?
ומה לגבי מרווה רפואית האם אפשר להרתיחה ולקררה ואז לגרגר גם כן?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב לאם המניקה אכן תוכלי לגרגר חליטה של מרווה וגם של מספר שיני ציפורן ולאחר מכן לירוק ולא לבלוע את הנוזל כי שני צמחים אלה חזקים מדי לנשים בהריון ולמניקות. גם תמצית פרופוליס יכולה להתאים לחיטוי ולזירוז החלמת הניתוח כל עוד את לא שותה את התמצית זה בסדר גם בהנקה. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה שירי
אגב יש לי שמן ציפורן ולא שיני ציפורן
ואני הרתחתי מרווה רפואית והכנסתי בתוך כוס מלאה של מרווה שתיים-שלוש טיפות מהשמן
האם זה תקין? האם אפשר להכניס לשם גם פרחי קלנדולה?
תודה