אנמיה בהריון

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אנמיה בהריון
    לימור
    28/02/2009

שוב שלום, תיקון הגהתי מההודעה הקודמת: "ברור וכואב (ולא בחור) רציתי לדעת איזה פתרון טבעי טוב יש לבעיית האנמיה בהריון, כי האמת שאני כבר משתגעת כל רגע לאכול כל מיני דברים בתקווה שהם יעזרו כמו שקדים , משמש יבש, גמבה וכו' כמו כן, אם מופיע אצלי יובש בפטמות האם יש משהו טבעי שאוכל למרוח ובכך למנוע בהמשך סדקים וכאבים .... תודה, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנמיה בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנמיה בהריון

איה הוד
    01/03/2009

שלום יקירה,

לפני שבועיים קיבלתי טלפון נואש מאישה בהריון שרצתה ללדת לידה טבעית בבית והמיילדת אמרה לה שאם ההמוגלובין שלה לא יעלה והברזל ישאר נמוך היא לא תסכים ליילד אותה בבית ולקחת סיכון.

את בטח מבינה כמה מוטיבציה היתה לה להעלות את הברזל, אך לא משנה מה היא אכלה וכמה ברזל מכל הסוגים היא ניסתה היא לא הצליחה להעלות את הברזל...עד שהיא הגיעה לטיפול.

למה אני מספרת לך את זה?
    א' - כי את בהריון ! ולא מקצועי יהיה לתת לך מענה בפורום לבעיה שהיא לא שולית או פתירה ברגע.
    ב' - הרבה פעמים מניסיוני, הבעיה היא איננה חוסר בברזל אלא בעיית ספיגה - הגוף לא סופג !

אני יכולה ליעץ לך כאן על לא מעט דברים שיכולים להעלות את רמות הברזל...כמו למשל לשתות משקה פטרוזילה עם חצי לימון סחוט כל בוקר (דוחה אבל יעיל מאוד)....אך אם הבעיה היא ספיגה חבל על כל דקה שאינך הולכת לטיפול.

מקווה שעזרתי,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו