טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בת 35 ולאחרונה אני סובלת משחרור גזים דבר הגורם לי לעוגמת נפש ומבוכה רבה.
אני בחורה בריאה ומעולם לא סבלתי מבעיות כאלה.
שמתי לב כי הגזים חזקים ולא נעימים בעיקר לאחר אכילת שוקולד, ביצים אך זה קורה הרבה גם לאחר אכילה של מוצרים שונים.
יצויין כי אינני סובלת מכאבי בטן.
מה אפשר לעשות כדי להימנע מכך?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אירית היקרה אני ממליצה בחום על שתיה מרובה של זרעי שומר הכיני לך קנקן מדי בוקר ובו ארבע כוסות מים רותחים ושלוש כפות של זרעי שומר. תני לחליטה לעמוד כעשרים דקות ואחר כך סנני והמתיקי לפי הצורך. אפשר לשתות כל היום , גם קר.
בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר