שיער שאינו גדל

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שיער שאינו גדל
    מיכלי
    01/03/2009

היי.. כבר הגבתי פה בעבר על הנושא הזה ובכללי אני מאד אוהבת את הפורום הזה ולמדתי ממכן דברים נהדרים ולשאלה שלי: שיערי אינו גודל בצורה ביראה ולמען האמת אינני רואה גדילה אחידה כלל (שיערי צבוע בחינה אדומה ואני כמעט לא רואה שורשים כהים של צבע שיערי האמיתי) איך אני יכולה לעודד צמיחה בריאה של שיער חדש? (לגבי מיץ עשב חיטה- אין לי את האמצעים והזמן לסחוט טרי כל בוקר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שאינו גדל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שלא גדל

איה הוד
    01/03/2009

עשב חיטה - אז ניתן לקנות כדורים או אבקה - זה לא כמו מיץ טרי אבל זה כבר משהו!
    טיפול במצב כזה מתחיל מבפנים - לא יעזור !
    :-)

אם הבעיה היא הורמונלית אני מייעצת גם על כמוסות של שמן נר הלילה.

באהבה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האפקטיביות

מיכלי
    02/03/2009

אז זה אומר שזה לא ככ אפקטיבי באבקה או בכדורים... מה עם תוספי מזון יעודיים כמו רוטס HR או סטרונג הייר של לייף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקטיביות

איה הוד
    02/03/2009

אישית מאמינה יותר במזון מרוכז כגון העשב דגנים - אפילו באבקה או כדורים מאשר ויטמינים ומינרלים כמו שציינת.

אבל גם זה רק חלק קטן מהטיפול...צריך לבחון את הבעיה יותר לעומק ולהתאים טיפול נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו