שיעול לחתי לביתי בת החצי שנה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שיעול לחתי לביתי בת החצי שנה
    אמלי סבג
    15/03/2009

ביתי בת החצי שנה משתעלת שיעול חריף למעלה מחצי שנה , כאשר מס' רופאים בדקו אותה , את הריאות והכל תקין , כנראה וירוס, האם ניתן להקל על השיעול והלחה של הקטנטונת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול לחתי

איה הוד
    16/03/2009

הי אמלי,

יש בבתי מרקחת סירופים על בסיס צמחים טבעיים מעולים!
    יש את R8 של ד"ר רקווק או "הוסטן אלקסיר" וכדומה.

בנוסף, רצוי להימנע ממזונות המגרים ייצור ליחה בגוף ומחלישים את מערכת החיסון כגון מוצרי חלב, בוטנים (במבה), בננות, סוכרים וממתקים....
    :-)
    באהבה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי חקרתי קראתי והגעתי למסקנה-

אמא סקרנית
    18/03/2009

שוב ושוב אנ ו נתפסות למיתוס הזה. אז החלטתי לבדוק. בקדקי בהמון מקומות, והמסקנה -אין קשר בין מוצרי לליחה או שיעולים. לפני שנה הוציא ארגון רופאי הילדים בישראל ניר עמדה הקובע חד משמעית כי אין קשר בין מוצרי חלב לליחה,דלקות אזנים,ציפצופים ושאר הרעות בדרכי הנשימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב וליחה

איה הוד
    19/03/2009

יקירה,

אני שמחה שהגעת למסקנה משלך :-)
    זה חשוב!

חייבת לשתף אותך שמישהי שמאוד מאוד קרובה ויקרה לי עשתה על כך מחקר מקיף ורציני - וגם היא הגיעה בעבודתה לאותה מסקנה כמו שלך.

אז עד כמה שזה היה משכנע ורציני אמרתי לה שאני אישית מעדיפה שלא להסתמך רק על מחקרים (טובים ככל שיהיו) ולהסתמך יותר על התוצאות שאני רואה בשטח בקליניקה...כי אני כל כך לא יכולה להתכווח או להתעלם עם מה שהעיינים שלי רואות והאוזניים שלי שומעות ממטופלים פעם אחרי פעם אחרי פעם...

בהצלחה!
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב וליחה

שירי חבקין
    20/03/2009

שלום רב
    הייתי חייבת להגיב למה שנכתב.
    כאמא לילד עם נטיה אסמטית והקטנים שבגיל ינקות מאוד סבלו מדלקות חוזרות באוזניים שבאופן חד משמעי ובלי קשר למחקר זה או אחר( שבטוחתני שמה שעומד מאחוריו הוא אינטרס כלכלי של חברות גדולות!,) ראיתי הבדלים משמעותיים בהווצרות ליחה כשמרבים באכילת מוצרי חלב.
    חלב פרה הוא טעים מזין אולם מכיל אנזימים אותם קשה לגופינו לפרק .
    זהו אחד המוצרים בנוסף למוצרים בצקיים המכילים גלוטן, שמשפיע על אלרגיות ובעיות רפואיות
    אותן אנחנו אפילו לא מקשרים אליו.
    אמא שלי היתה אומרת שהיא
    "מעדיפה לאכול בשר בנחת מעשבים בעצבים" על ברכיה גדלתי ולכן אינני קיצונית
    אוכלת בשר ועדיין מגישה דברי חלב למשפחתי אולם לומר שאין שום קשר בין החלב
    לייצור מוגבר של ליחה זה כבר הכריח אותי לכתוב .

שבת שלום
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב וליחה

איה הוד
    21/03/2009

הי שירי,

כן, אני מבינה את הצורך שהיה לך לכתוב.
    ביומיום אני נתקלת בהרבה מאוד אנשים שעובדים "לפי מחקרים" אבל לפני הכל לי חשוב לראות מה קורה בפועל במציאות.

הסיפור שלך מזכיר לי מקרה משלי, ואולי זה המקום לשתף אימהות :

היו לי פעם שכנים עם 2 ילדים קטנים בני 4 ו-7 שכל הזמן היו על אינהלציות ומשאפים.
    כשאימם פנתה אלי בחדר המדרגות המלצתי לה בחום להוריד את כמויות המילקי והבמבה והחלב עם הקורנפלקס והגבינות והמעדנים... היא אמרה לי שהפרופסור והרופאים שמטפלים בילדיה אומרים שהכל שוטיות ואין הוכחוה לכלום.ולא רצתה לשמוע מזה. רק המחשבה על המאבק הצפוי לה בהסרת המזונות שילדיה כל כך אוהבים היה בלתי נסבל עבורה.
    אז הנחתי לנושא.
    בינתיים הילדים קיבלו עוד ועוד תרופות, שינו להם סוגי משאפים והמצב הלך והחמיר.

בסוף היא החליטה שאין לה מה להפסיד.
    זה לא היה קל לגמול אותם בגיל כזה משוקו, מילקי ומעדנים וחלב שהם כל כך אהבו - אבל זה היה או זה - או להמשיך לא לישון כל לילה בגלל ההתקפים והריצות לבית החולים.

מיותר לציין ששרר שקט תעשייתי בבית לאחר הסרת המוצרים יוצרי הליחה.

שבת קסומה,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד הערה קטנה

שירי חבקין
    23/03/2009

ועוד הערה קטנה בנושא, גם המתוקים גורמים לגוף
    לייצר עוד ועוד ליחה ובדרך כלל המעדנים ומוצרי החלב
    הללו עשירים בסוכרים ריקים.
    שלכם
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו