טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי
אהי כבר מיואשת ומפוחדת יש לי מלא נשירה בכל נגיעה יוצאות שערות וגם יש לי מלא קשקשים וגרד בגללם ממש העור בקרקפת יבש ....
כבר לא נשאר לי חצי ממה שהיה השיער היפה שלי..... האם צבע יכול לגרום לקשקשים כי אחרי שצבעתי את שיערי נראה לי זה החמיר לי ... כי כבר היה שיפור בנשירה ועכשיו שוב התגבר ....
בבקשה אני חייבת עזרה עצה ומתכון לנשירה ולקשקשים כי אני מפחדת לשתמש בשמפו שרשם לי הרופא וזה ניזורל ועוד איזה משהו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אירן שלום רב לגבי צבע ותכשירים חזקים אין ספק שהם יכולים להחמיר את המצב כיוון שהם מכילים חומרים לא טבעיים שלעיתים אף מזיקים לעור הקרקפת ולשיער.
אני ממליצה לך להכין חליטה חזקה של רוזמרין ולעשות שטיפות עם הצמח במקום להשתמש בשמפו. לפחות לתקופה של חודשיים עד שהעור והשיער ייתחדשו. לגבי הנשירה תוכלי לעסות את הקרקפת והשיער בשמן חוחובה עם טיפות רוזמרין. על מאה מל שמן, 30 טיפות רוזמרין אתרי. לעסות כשהשיער לח ולאחר מכן לשטוף. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד