מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 2 שאלות:התכווצויות ברגליים וכלי הדםמאיה24/03/2009
שלום, יש לי 2 שאלות שאלה ראשונה היא בהקשר לאמא שלי(!) אמא שלי כבת 50+, מבנה גוף חטוב ורזה, סובלת מתמיד מהתכווצויות פתאומיות בשרירים ברגליים - לאחר עיסוי ממושך,וחימום המקום התפוס, זה נירגע. היא לא יכולה לקפל את רגלה כאשר יש לה התכווצות. היא הלכה למס' רופאים שאינם יודעים מהי הסיבה לכך. האם ידוע לך מה יכול לעזור לה? (ואני לא מדברת רק על תרופות סבתא....) שאלה שנה היא עליי(!) אני בחורה בת 20+ ויש לי ורידים וכלי דם ה"מציצים" מן העור - רואים אותם... בעמה (בחלק הפנימי שלה), וברגליים..! זה מגעיל אותי ודוחה בחינתי. רופאת עור אמרה לי שזה בגלל שהעור שלי שקוף.. עשיתי ספורט (בערך 3 חודשים) על בסיס קבוע - נסיעה על אופניים - אך זה לא עזר. יש פיתרון? (שוב, לא רק בתרופות סבתא...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות ברגליים וכלי הדם
איה הוד24/03/2009מאיה יקירה,
לא יודעת לגבי הורידים ברגליים אך לגבי אמא - לתת לה 2 כדורי מגנזיום ביום ואם זה לא עוזר לגשת לנטורופתית לסדר את נושא התזונה!!!
השרירים מתכווצים כאשר הגוף לא נמצא באיזון או כאשר חסר משהו.
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהanti leg cramps
אורית12/04/2009התכווצויות ברגליים הינה בהחלט תופעה מוכרת ונגרמת כתוצאה ממחסור במינרל המגנזיום ומתקשר ישירות לתזונה.
בד"כ אכילה של פירות וירקות טריים כגון תרד בננות וכו' פותרת את הבעיה אך קיים חלק נכבד מהאוכלוסיה שאינו צורך מספיק מהפרית שיש לטבע להציע או לחילופין נוטל תוספים כגון סידן אשר מונע מהמגנזיום להיספג בגוף ולכן את חווה התכווצויות בשרירים - לרבות ברגליים.
קיים תכשיר בשם anti leg cramps הפותר את הבעיה במידיות ובמהירות. כבר מהכמוסה הראשונה אין התכווצויות.
לילות שקטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)
.jpg)