טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב , אני אמא לתינוק בן 8 חודשים , מגיל חודשיים הוא התחיל להשתעל ולהיות ממש מנוזל, כל זה בסופו של דבר היה נגמר באנטיביוטיקה מוקסיוויט, וככה כבר 4 פעמים, כל חודש אותו סיפור , אני ממש דואגת לו שבעתיד זה יכול לגרום לו לנזג בלתי הפיך. תעזרו לי בבקשה לפתור את המחלה שלו ולטפל בו ללא אנטיביוטיקה. אני כבר מיואשת . בתודה אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלה שלום רב אני מסכימה עם איה שצריך להעמיק באיבחון ובטיפול ומכירה את זה גם באופן אישי שכשמתחילים עם האנטיביוטיקות נכנסים למעגל בלתי נגמר ויותר גרוע, מחליש את המערכת החיסונית.
תוכלי לפנות לדר ראובן ברק בתל אביב . הוא מטפל בשיטה הסינית ומקצוען אמיתי כשמדובר בילדים ותינוקות.
בנתיים בכדי להקל עליו תני לו לשתות חליטות של קמומיל עם קצת קורנית. בערך 3 כפיות קמומיל וכפית קורנית על קנקנן מים . כמו כן נסי לתת לו סירופ שנקרא הולסטן אלקסיר והוא מפחית ומרגיע שיעולים טורדניים ומתאים גם לילדים ותינוקות. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר