מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתי שאלות לכבוד החגניצן03/04/2009
השאלה הראשונה:
בחורף אני סובלת מקור ומשתדלת להתלבש חם. אחד מפרטי הלבוש שלא עוזבים אותי הן גברי הגברים העבות מאוד ששומרות עליי מהקור (למרות שהחורף שלנו לא כזה נורא...). בכל מקרה, לאחרונה גיליתי גירוי עגול באיזור הפנימי שבין כף הרגל לרגב הרגל, בשתי הרגליים. ניסיתי למרוח משחה לפטריות וזה לא עזר. מה לדעתכם יעזור?
השאלה השניה:
כבר יומיים שאני מסתובבת עם תחושה מגעילה בגרון כאילו עומדת להתפתח דלקת אבל הגרון לא כואב והסימפטום היחידי הוא קושי בבליעה. גירגרתי מיי מלח, אכלתי דבש וזה לא הקל על ההרגשה. אני לא יודעת אם לקרוא לזה צרבת כי זה ממש באיזור הבליעה, כמעט בבסיס הלשון וגם לא חוויתי צרבת בעבר כך שלא אדע לזהות אותה. מה יכול להעביר לי את התחושה?
תודה רבה על העזרה וחג אביב שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות....ולא רק לכבוד החג :-)
איה הוד03/04/2009שלום ניצן,
זה קצת מוזר שבחרת למרוח משחה לפטריה לפני שהלכת לרופא עור שיאמר לך האם זה בכלל נגע פטרייתי. אולי זה אלרגיה? אולי זה משהו אחר?
בכל אופן, אם זה מגרד ולא נעים אז בינתיים להרגיע את האזור מרחי אלוורה פעילה וגשי לאבחון אצל רופא עור- כי רק אם נבין מה מקור הבעיה נוכל ליעץ מה תוכלי לעשות בנידון :-)
לגבי הקור בחורפים - הכניסי לגרביים בלילה גרגירי או 1 כפית אבקה של חרדל, הקפידי לשתות חליטות קינמון וג'ינג'ר שיחממו אותך מבפנים, עשי פעילות גופנית כדי שסירקולציית הדם תהיה טובה ותגיע לכל חלקי הגוף.
לגבי הגרון:
בקשי בבית מרקחת שיכינו לך ספרי לגרום מפרופוליס, אכינצאה ומור והשפריצי לגרום פעמיים בכל שעה - עובד כמו קסם.
תמיד ניתן גם לגרגר תה קמומיל - נפלא! (אבל יש להקפיד לעשות זאת כל שעתיים לפחות ורצוי אף לשתות תה קמומיל 3 כוסות ביום)
באהבה רבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)