מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משחת טראומילאורנית15/04/2009
הבנתי ממך שכדי למרוח אותה גם אחרי טיפול אפילציה. זו משחה הומאופטית? כמה פעמים למרוח אותה? האם ישר לאחר הטיפול?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומיל
שירי חבקין18/04/2009אורנית שלום רב
הטראומיל אכן מורכבת על בסיס הומאופטי.
היא מיועדת לטראומות כגון מכות יבשות, כאבים
וגם לבעיות עור קלות.
לגבי אפילציה דווקא הייתי ממליצה על משחת הרסקיו
שהינה עדינה ויכולה להרגיע ולעזור לעור להחלים במהרה.
להשיג ברוב בתי המרקחת שמחזיקים את הרסקיו רמדי.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטראומיל
מילה17/07/2011בני בן השנתיים קיבל מכה בשפה והיא קצת נפוחה האם אני יכולה למרוח לו את המשחה טראומיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטראומיל - תגובה
שירי חבקין20/07/2011כן בוודאי, אין בעיה למרוח אותה על השפתיים בכל גיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם משחת קלנדולה ?
ללין25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלנדולה
שירי חבקין26/04/2009ללין שלום רב
הקלנדולה מיועדת בעיקר לבעיות עור קלות, חררות
ותפרחת חיתולים. כמו כן משתמשים בצמח זה להפחתה
וטיפול בפימנטציה קלה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טראומיל
איה הוד26/04/2009הי אורנית
אני מסכימה עם שירי - משחת הרסקיו מדהימה!!!
לגבי הטראומיל - תני לי לשתף אותך בכמה דברים אישיים מניסיוני:
הטראומיל היא משחה שנמצאת אצלי מפוזרת בכל הבית ובכל פינה אפשרית. אני משתמשת בה על בסיס יומיומי לכל דבר אפשרי...תאמיני או לא אבל אני משתמשת בה אפילו במקום משחה לטוסיק לתינוק שלי...וזה מדהים!
רופא הילדים שלי חשב שהיא מיועדת רק לבעיות מפרקים וכאבים של שרירים והופתע לגלות מה היא עושה לעור!
אני אספר לך עוד סיפור קטן:
התחולה שלי עברה חיסון וכשהיא התעוררה מההרדמה היא רעדה והשתוללה ודפקה את הפנים שלה שוב ושוב בסורגים של הכלוב.
זה היה נורא!
כל הפנים שלה היו שחורות וכחולות מחבורות ופצעים
בכל יום מרחתי לה טראומיל על הפנים ותוך 3 ימים הכל התקלף ונעלם כלא היה!
בנוסף, בעברי עבדתי בבית מרקחת. ממול בית המרקחת היה מקום שעשה טיפולי לייזר וטיפולים של איפור קבוע. כל יום היו מגיעות אלינו לבית המרקחת נשים אחרי טיפול כזה עם מרשם לטראומיל.
גם הטראומיל וגם הרסקיו מצויינות.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)