מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטריה בנרתיקאיריס23/04/2009
שלום רב!
אני חושבת שיש לי פטריה בנרתיק .יש לי תור לרופא נשים רק בעוד שבוע.
האם יש משהוא שאני יכולה לעשות בינתיים.
באתר של איה הוד קראתי על עלי רוזמרין. היכן אפשר להשיג באיזור ר"ג ומה אופן השימוש.
תודה מראש ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק
שירי חבקין23/04/2009איריס היקרה
לגבי הרוזמרין ניתן לקנות בבתי טבע ואפילו בסופר מרקט
אני ממליצה על שטיפות של קלנדולה וגם יוגורט.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בנרתיק
איריס23/04/2009שירי
תודה על תשובתך המהירה.
יש לי עוד שאלה. איזה סוג של יוגורט והאם למרוח בעזרת צמר גפן?
בקשר לקלנדולה מה זה? היכן אפשר להשיג ומה אופן השימוש.
סליחה על כל השאלות ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטרייה
איה הוד24/04/2009קני יוגורט ביו (עם חיידקים ידידותיים) לבן רגיל
ערבבי בתוכו חידקיים ידידותיים שפתחת מתוך כמוסה של פרוביוטיקה
החדירי בעזרת מזרק לנרתיק או עם היד כאילו את שוטפת את האזור עם יוגורט במקום עם סבון
שימי פד / תחתונית כדי לא להתלכלך
אחרי שעתיים שטפי עם מים במקלחת
חזרי על הפעולה לפחות פעמיים ביום בוקר וערב לפני השינה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטריה וגינאלית
איה הוד24/04/2009הי איריס,
רוזמרין מאוד קל ופשוט להשיג אך לצערי זה רחוק מלהיות הפתרון לבעייתך.
אני ממליצה לנסות תמצית זרעי אשכוליות גם בשימוש פנימי (10 טיפות בכוס מים 3 פעמים ביום בין ארוחות) וגם חיצוני בשטיפות ואגינאליות לאחר שערבבת עם מים (ניתן להשתמש ב"אגס" מגומי לשטיפות ואגינאליות או עם מזרק פלסטיק - חובה לערבב עם מים)
מעבר לכך, וודאי שאינך אוכלת סוכרים ומוצרי חלב שמחמירים מאוד מאוד את המצב
הימנעי מקמח לבן והקפידי לאכול מזון בריא ומלא והכי חשוב: לשתות המון המון מים
קריטי במצשך להתחיל מיידית ליטול כדורי פרוביוטיקה
אם זה לא יעזור גשי לטיפול מקצועי אצל נטורופת
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)