מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גזים בעיקר בזמן המחזורנ24/04/2009
שלום,
אני בת 17 ובשנתיים האחרונות אני סובלת מגזים, לפעמים עם ריח ולפעמים בלי. בזמן המחזור המצב מחמיר והגזים מסריחים מאוד מאוד . זה מפריע לי אישית וחברתית .אני מנסה שלא להיפגש עם אחרים בתקופה הזו ולהישאר בחדר כדי שהמשפחה לא תריח אותם. בנוסף במחזור יש לי דימום כבד מאוד . הוא מתאפיין בשלשולים או לחילופין בעצירות.
איך אני יכולה לפחות לצמצם את התופעה, או להפסיק אותה כליל???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומר
שירי חבקין24/04/2009נ שלום רב
אני ממליצה שתכיני בימים אלה של המחזור
קנקן של 4 כפיות זרעי שומר וארבע כפיות צמח קמומיל
על ארבע כוסות מיים רותחים.
חכי רבע שעה ואז תסנני את התה לבקבוק או קנקן נוסף.
את יכולה להמתיק לפי הצורך ולשתות במשך היום.
החליטה הזו אמורה להפחית באופן משמעותי את הגזים
וגם את הדימום.
את הצמחים תוכלי למצוא בכל חנות טבע וגם בניו פארם.
באופן כללי נסי לבדוק לגבי התזונה שלך באם יש מאכלים
שגורמים לך לגזים יותר מאחרים ולהמנע מהם בתקופה זו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גזים
איה הוד24/04/2009
הי נ'
ראשית אני חייבת לומר לך שזה מאוד נפוץ שבעיקר בזמן מחזור יש התגברות של התופעה. נשים בזמן מחזור מדווחות על כל מיני שינויים הקשורים גם למערכת העיכול - יש כאלה שסובלות בזמן המחזור משלשולים, יש כאלה מעצירות, יש כאלה מגזים וכו'...אין ספק שיש קשר ישיר למצב ההורמונלי.
ואין בכלל ספק שאת חייבת לגשת לטפל בנושא המחזור באופן פרטי אצל נטורופת.
לשומר והקמומיל תוכלי להוסיף גם כוכבי אניס ומליסה לחיזוק הפורמולה
בנוסף, קחי בחשבון שהטיפול הזה לא בהכרח יהווה פתרון סופי לבעיה אם קיימת בעייה עיכולית שבה האוכל שאת אוכלת לא מותאם לגוף שלך והמעיים לא מעכלים אותו כראוי
יכול להיות שיש בעייה אינזימתית, יכול להיות שיש תסיסה במעי, יכול להיות שאת אוכלת לא נכון, יכול להיות שזה נובע גם מסטרס ומתחים - בהחלט! יכול להיות שהגזים נובעים כתוצאה מבעיה טפילית או זיהומית במעי...
שורה תחתונה: נסי את החליטה מהצמחים, אם זה לא עוזר גשי לטיפול מעמיק כדי לוודא שאת מטפלת בגורם לבעיה ולא רק בסימפטום.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה שלום
שני28/10/2013בכל הנושא של מחזור של לראות גניקולוג. ואם יש קשר בין התזונה למצב מערכת העיכול, יש לראות תזונאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איה שלום - תגובה
איה הוד28/10/2013שלום שני,
לגבי החלק הראשון - אני מסכימה. אם וכאשר קיימת בעיה עם המחזור המקום ללכת אליו הוא גלניקולוג. אך שימי לב שכאן שני לא מתלוננת על בעיה עם המחזור עצמו.
לגבי החלק השני - יש ללכת לראות נטורופתית.
בריאות!
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)