טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבת שלי בת השמונה יש כבר כמה חודשים פטריה באצבע ובציפורן של היד. כבר עברנו 3 רופאים וערימת משכות יקרות ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות עם זה? לפעמים זה ממש פמע פתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך! אני ממש מבינה לליבך, גם אני סובלת מפטריה בציפורני הרגליים שנדבקו זו אחר זו, ביקרתי לא פעם אצל רופאי עור שנתנו לי שלל של משחות , כדורים ותרופה דמוי לק שעלו לי המון כסף וכלום לא עזר, באתר זה קראתי על שמן עץ התה שעולה 32 שקלים בבית טבע ואני התחלתי את הטיפול כבר 3 ימים ומתפללת שזה סוף סוף יפתור את הבעיה המציקה ולא יפה הזאת. אני מאחלת לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר