מחזור ושיער

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מחזור ושיער
    ליאל
    17/08/2007

יש לי 2 בעיות הראשונה היא שלמעלה משלוש שנים שאני לא מקבלת מחזור אחרי שכבר קבלתי ואף אופא לא יודע מה באמת הבעיה לא שחלות לא משקל לא מוצאים את הסיבה ואני יזכיר שקבלתי בעבר לתקפה של 5 שנים וזה נפסק אחר האנורקסיה אך כיום הכל תקין והמחזור לא חזר ,ובעיה שניה היא שיש לי שיער ממש אבל ממש יבש שאני לא מוצאת לו פתרון על המדף הכל נסיתי האם יש פתרון מסויים וחומר טבעי שיכול קצת לפתוח תלתלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור ושיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור ושיער

לאור נהלל
    20/08/2007

היי ליאל

בעניין המחזור, את יכולה לקבל טיפול בדיקור סיני דרך קופת החולים, אולי זה יעזור , ובעניין השיער :
    כותבת לך תשובה לשאלה שלך, ולאינפורמציה נוספת, יש באתר פורום חדש מיועד לשאלות בענייני שיער :
    מה שגורם לשיער להשבר , להתדלל, ולאבד ברק : חוסר שינה, מתח נפשי, תזונה חסרת ויטמינים (B מאד עוזר) , קפאין וניקוטין, חימצונים ופרמננטטים וכו'.

להוסיף לתזונה אבץ ברזל, B קומפלקס, חומצות שומן חיוניות (אומגה 3) וכן להוסיף אבץ ופשתן טחון טרי , ירקות ופירות.

מסיכה לשיער יבש :
    2 כפות שמן זית, 3 כפות מרכך שיער טבעי, כף דבש וחלמון ביצה, מערבבים הכל ושמים על הראש לרבע שעה.

מסיכה לשיער נפוח ויבש:
    המצרכים: 10 גרם שמן בוטנים, חצי כוס מיץ גזר וחלמון ביצה.
    אופן ההכנה: מערבבים את החומרים, מורחים על השיער ממתינים 20 דקות ושוטפים.

לחיזוק השיער :
    25 CC שמן שומשום
    9 טיפות לבנדר
    9 טיפות ג’וניפר
    9 טיפות רוזמרין
    לעסות את הקרקפת במשך 20 דקות.

קרוב לודאי שהמסיכות האלה וטיפול עמוק ונכון יכול לחדש גמישות וברק ורכות בשיער, ספציפית לגבי פתיחת תלתלים אין לי אינפורמציה..
    יום שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו