מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופה להתכווצויות שרירים חזקותאסתריקו21/05/2009
שלום חברי מוטק'ה היקרים, בזמן האחרון אני סובלת מאוד מהתכווצויות שרירים חזקות במיוחד, (בעיקר ברגליים) שמקפיאות אותי במקום ולא מאפשרות לי לזוז.. לפעמים אני גם מתעוררת באמצע הלילה מכאבים. בעלי אומר שזאת בעיה בתזונה . בינתיים קבעתי לי פיזוטרפיה דרך קופת החולים שלי. יש פה מישהו שגם סובל או סבל מזה?! ויודע איך כדאי לטפל בזה, האם זה באמת תלוי תזונה? האם ישנה איזה תרופה/משחה או כל דבר שיכול לשחרר אותם??!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתכווצויות ברגליים כתוצאה מלקיחת
מאשה22/05/2009תרופות להורדת שומנים בדם. זאת אמרה לי הרופאה , שינתה לתרופה אחרת, אשר עושה בעיות אחרות... והימליצה לי לגשת בקופה לרופאה מרפואה משלימה. 2. גם מחסור ב - B12- גורם בין היתר לכיווץ השריר ברגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות ברגלים
שירי חבקין25/05/2009מאשה שלום רב
כדאי לשתות חליטות מחזקות כבד כגון
שן ארי, קלנדולה,קמומיל וסרפד.
להכין תה מכל הצמחים הללו. כפית מכל אחד
על קנקן של מים רותחים. להמתין כעשר דקות
לסנן ולשתות במשך היום.
למרוח על השרירים לפני השינה- משחת ארניקה
ולקחת תוסף של ויטמין B ומגנזיום. בליווי
ולאחר בדיקות של הרופא המטפל.
בהצלחה רבה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכווצויות ברגליים
איה הוד25/05/2009
אסתריקו יקרה,
את מתארת תופעה קלאסית שקוראת בגוף גם אצל נשים בהריון
התכווצויות שכאלה ברגליים שמעירות משינה וכואבות נורא נפתרות בדרך כלל בקלות:
2 כדורי מגנזיום אמורים לפתור את הבעיה!
יש כדורים המכילים מגנזיום יחד עם B6 שהם מומלצים ביותר
ודאי שאת אוכלת מספיק טחינה וירקות ירוקים בתפריט גם בשביל הסידן
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)