מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמן עץ התהדורון05/06/2009
שלום רב!
שאלה ראשונה:
אני משתמשת בשמן עץ התה לפטריות בציפורני הרגליים כבר שלושה שבועות, עדיין לא עבר לי האם אפשר להמשיך להשתמש בשמן עוד ולאיזה תקופה?
שאלה שניה:
לבעלי יש הרגשת דקירות בכפות הרגליים האם יש משהו שיכול להרגיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום
איה הוד06/06/2009
שלום לך,
אפשר להמשיך להשתמש בשמן עץ התה - בהחלט!
חשוב להתאים גם טיפול פנימי לצמחים בבליעה כי פטרייה (בייחוד בציפורניים) היא דבר מאוד עקשן ולצערי, לא יצא לי עדיין לראות מישהו שנפטר מפטרייה כזאת רק בעזרת שמן עץ התה...
לגבי בעלך- כדי שאוכל לענות עלי לדעת מה מקור הדקירות (זרימת דם לקויה? או בעיית עצבית? וכדומה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עץ התה
אני06/06/2009שלום,
אמא שלי סבלה שנים מפטריות בצפורני הרגליים וניסתה כל תכשיר חיצוני .
מאז שמשתמשת ב"עץ התה", הפטריות חלפו, ללא טיפול פנימי! העניין מצריך זמן מאחר והפטרייה עקשנית...
כיום, שמה מדי פעם (בעיקר לאחר פדיקור) , למניעה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עץ התה
דורון07/06/2009שלום לך אני
תודה לך על העידוד ,גם אני סובלת מפטריות בצפורני הרגליים המון שנים וגם אני כמו אימך ניסתי אין ספור תכשירים וכעת אני משתמשת בשמן עץ התה ורציתי לדעת כמה זמן בערך אימך השתמשה בשמן עץ התה עד שזה עבר לה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דורון,
אני20/06/2009קצת באיחור ...לא הייתי באתר זמן מה.
לשאלתך - אמי השתמשה בשמן עץ התה כשנה בדבקות יום יומית. (הציפורניים נראו זוועה - צהובות , מעובות ודוחות.) בנוסף , השתמשה במשחה טבעית שרקחה לה מטפלת אלטרנטיבית.
דורש זמן אבל...משתלם.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)