שמן עץ התה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שמן עץ התה
    דורון
    05/06/2009

שלום רב!
    שאלה ראשונה:
    אני משתמשת בשמן עץ התה לפטריות בציפורני הרגליים כבר שלושה שבועות, עדיין לא עבר לי האם אפשר להמשיך להשתמש בשמן עוד ולאיזה תקופה?
    שאלה שניה:
    לבעלי יש הרגשת דקירות בכפות הרגליים האם יש משהו שיכול להרגיע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן עץ התה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

איה הוד
    06/06/2009

שלום לך,

אפשר להמשיך להשתמש בשמן עץ התה - בהחלט!
    חשוב להתאים גם טיפול פנימי לצמחים בבליעה כי פטרייה (בייחוד בציפורניים) היא דבר מאוד עקשן ולצערי, לא יצא לי עדיין לראות מישהו שנפטר מפטרייה כזאת רק בעזרת שמן עץ התה...

לגבי בעלך- כדי שאוכל לענות עלי לדעת מה מקור הדקירות (זרימת דם לקויה? או בעיית עצבית? וכדומה...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן עץ התה

אני
    06/06/2009

שלום,
    אמא שלי סבלה שנים מפטריות בצפורני הרגליים וניסתה כל תכשיר חיצוני .
    מאז שמשתמשת ב"עץ התה", הפטריות חלפו, ללא טיפול פנימי! העניין מצריך זמן מאחר והפטרייה עקשנית...
    כיום, שמה מדי פעם (בעיקר לאחר פדיקור) , למניעה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן עץ התה

דורון
    07/06/2009

שלום לך אני
    תודה לך על העידוד ,גם אני סובלת מפטריות בצפורני הרגליים המון שנים וגם אני כמו אימך ניסתי אין ספור תכשירים וכעת אני משתמשת בשמן עץ התה ורציתי לדעת כמה זמן בערך אימך השתמשה בשמן עץ התה עד שזה עבר לה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דורון,

אני
    20/06/2009

קצת באיחור ...לא הייתי באתר זמן מה.
    לשאלתך - אמי השתמשה בשמן עץ התה כשנה בדבקות יום יומית. (הציפורניים נראו זוועה - צהובות , מעובות ודוחות.) בנוסף , השתמשה במשחה טבעית שרקחה לה מטפלת אלטרנטיבית.
    דורש זמן אבל...משתלם.
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו