מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיער ואלכוהולאילנה10/06/2009
היי,
לפני כשנתיים התחלתי לעבוד כברמנית, מובן שהעבודה "טומנת בחובה" שתיה מרובה של אלכוהול בכל משמרת. לפני כשנה הבחנתי שהשיער בקדמת הראש מתחיל להידלל בצורה שכבר ממש רואים את הקרקפת. אמרו לי שאלכוהול מונע ספיגה של מגנזיום ואבץ אשר אחראים לצמיחת השיער.
היום אני כבר לא ברמנית, בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ואני אוכלת בריא אך לא רואה שינוי חיובי בצמיחת השיער.
איך אני מתקנת את הנזק?
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירת שיער ואלכוהול
איה הוד13/06/2009שלום אילנה,
אלכוהול מונע ספיגה של דברים רבים מאוד ולא רק של מגנזיום ואבץ...
באותה מידה הנשירה היתה יכולה להגרם כתוצאה מחוסר ספיגה של ברזל ואפילו מסטרס אדיר שהפעלת על המערכת בעקבות סוג העבודה שוודאי בלבלה לך את היום ואת הלילה...
לכן לא הייתי מאשימה רק את האלכוהול...
כדי לתקן את הנזק יש לבחון אופציה ללכת לטיפול נטורופתי .מעמיק יותר
ועד אז מאוד מאוד ממליצה לך להתחיל לשתות בכל יום "שוט" של מיץ עשב חיטה או שעורה!!!
כמובן להקפיד לאכול נכון ואת כל אבות המזון, לשתות הרבה מים, לטפל בכל גורם סטרס אם קיים ברקע כי זה מאוד מאוד משפיע, לוודא שבלוטת התריס שלך בסדר, לעסוק בפעילות גופנית, לשתות חליטות של רוזמרין ואף לעבור לשמפו רוזמרין וסרפד וכמובן כמובן להמנע משימוש בצבעי שיער או ג'לים למיניהם
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)