שיער ואלכוהול

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שיער ואלכוהול
    אילנה
    10/06/2009

היי,
    לפני כשנתיים התחלתי לעבוד כברמנית, מובן שהעבודה "טומנת בחובה" שתיה מרובה של אלכוהול בכל משמרת. לפני כשנה הבחנתי שהשיער בקדמת הראש מתחיל להידלל בצורה שכבר ממש רואים את הקרקפת. אמרו לי שאלכוהול מונע ספיגה של מגנזיום ואבץ אשר אחראים לצמיחת השיער.
    היום אני כבר לא ברמנית, בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ואני אוכלת בריא אך לא רואה שינוי חיובי בצמיחת השיער.
    איך אני מתקנת את הנזק?
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער ואלכוהול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער ואלכוהול

איה הוד
    13/06/2009

שלום אילנה,

אלכוהול מונע ספיגה של דברים רבים מאוד ולא רק של מגנזיום ואבץ...
    באותה מידה הנשירה היתה יכולה להגרם כתוצאה מחוסר ספיגה של ברזל ואפילו מסטרס אדיר שהפעלת על המערכת בעקבות סוג העבודה שוודאי בלבלה לך את היום ואת הלילה...
    לכן לא הייתי מאשימה רק את האלכוהול...

כדי לתקן את הנזק יש לבחון אופציה ללכת לטיפול נטורופתי .מעמיק יותר
    ועד אז מאוד מאוד ממליצה לך להתחיל לשתות בכל יום "שוט" של מיץ עשב חיטה או שעורה!!!
    כמובן להקפיד לאכול נכון ואת כל אבות המזון, לשתות הרבה מים, לטפל בכל גורם סטרס אם קיים ברקע כי זה מאוד מאוד משפיע, לוודא שבלוטת התריס שלך בסדר, לעסוק בפעילות גופנית, לשתות חליטות של רוזמרין ואף לעבור לשמפו רוזמרין וסרפד וכמובן כמובן להמנע משימוש בצבעי שיער או ג'לים למיניהם

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו