מתיחת עור הפנים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מתיחת עור הפנים
    ורד
    15/06/2009

כדי שהעור יהיה מתוח ויפה גם כשגילך מבוגר יש לקחת ביצה להפריד אותה מהחלמון. חלקחת רק את החלבון ולהוסיף כף מיץ לימון לערבב ולמרוח על עור הפנים. להמתין במשך 20-15 דקות. בזמן ההמתנה יהיה קשה לעור להיתמתח ואפילו לצחוק.. ולכן קחו כ 20 דקות של הפסקה בלי דיבורים וצחוקים ולבסוף תקבלו עור פנים יפה ומתוח. הבצלחה...!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת עור הפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת פנים

איה הוד
    16/06/2009

תודה ורד!
    את נהדרת!!!

אני מוסיפה לעצתך שמומלץ גם לקחת טיפול מבפנים
    למשל, להקפיד על שתיית מים, על אכילת ירקות ופירות בגלל האנטיאוקסידנטים, חומצות שומן חיוניות לבליעה גם קירטיות כאן...ושילוב של צמחי מרפא

אני מוכרחה לשתף, שיש לי מספר לא מועט של נשים שאחרי טיפול חזרו לספר לי ששואלים אותן אם הן עברו ניתוח מתיחת פנים
    זה פשוט עובד!
    :-)

באהבה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת עור הפנים

אתי
    16/06/2009

שלום לך!
    ברצוני לדעת כל כמה זמן אפשר לעשות את מה שאת מציעה ? והאם אפשר לעשות לתקופה לא מוגבלת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו