בחילות קשות בהריון

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• בחילות קשות בהריון
    ליטל
    16/06/2009

הי, קראתי את ההודעה שרשמת לגבי בחילה בהריון
    אבל הבעיה שכלום לא עוזר לי, קניתי את הכדורים של הג'ינג'ר, אני אוכלת קרקרים בבוקר, שותה לאט מים, אוכלת ארוחות קטנות, ניסיתי לימון, הדבר היחידי שעזר היה קרטיב וגם זה ברגע שהסתיים חזרו הבחילות.
    בנוסף גם עברנו לבית חדש עם רהיטים מעץ חדשים, והריחות חזקים מאוד וברגע שאני נכנסת לבית אני נתקפת בחילה קשה ומקיאה.
    מה אפשר לעשות? אפילו דיקור סיני ניסיתי וזה הקל בדיוק לחצי יום...
    אני כבר ממש מתוסכלת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות קשות בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבינה ומזדהה

נעה
    16/06/2009

הי ליטל,

גם אני סובלת מאותה הבעיה בדיוק בעניין הריהוט החדש בדירה, הגעתי למצב בו אני מעדיפה לרבוץ בכל מקום שהוא לא הבית שלי!
    בחילות יש לי כל היום אבל ההקאה מגיעה רק בבית מיד כשמורגש הריח הנורא שבעיני כולם הוא ריח נהדר...
    נסי לנטרל את הריח מהריהוט באמצעות אלכוהול (במידה שהצבע לא יורד) - זה עשוי להקל.
    בכל בוקר, כשאני רק פוקחת עיניים, אני מכינה לי פרוסת לחם עם גבינה לבנה (גם ללא רעב), התחושה היא שזה מונע את הקאות הבוקר ומקל קצת על הבחילות.

מבינה אותך ומקווה שאוטוטו זה יהיה מאחורייך ...
    בהצלחה!
    נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות קשות

איה הוד
    18/06/2009

ליטל יקרה,

הרבה נשים מקבלות לבלוע כדורי "פרנטל" בהריון והן לא יודעות שהם גורמים לבחילות רציניות וקשות ביותר ואפילו להקאות אם לוקחים אותם על קיבה ריקה!!!
    אישה עם בחילות נוטה שלא לאכול ואז יוצא שבולעים את הפרנטל על קיבה ריקה.

עכדני אותי אם זה המצב ואנחה אותך מה לעשות!

לעיניין הריחות - אין מה לעשות לצערי :-)
    רגישות אפילו לריחות העדנים ביותר היא בעייתית בטרימסטר הראשון...
    הדבר הטוב היחידי שיש לי לומר זה להימנע משהות ארוכה ליד מקור ריח - אם גם הסבון במקלחת עושה לך בחילות אז יש סבון ללא ריח ...והכי חשוב: לזכור כל הזמן שזה זמני וזה עובר :-)

תחזיקי מעמד
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו